SØGEMASKINE-
OPTIMERING

Vi laver SEO, der kan ses på bundlinjen

Søgemaskineoptimering – Vi gør det nemt for kunderne at finde jer online

Søgemaskineoptimering er en billig og effektiv måde at sikre synlighed af jeres services og produkter – det øger den relevante trafik til jeres hjemmeside. SEO gjort rigtigt kan ses på bundlinjen. Hos IIH Nordic har vi gennem mere end ti år hjulpet større danske og internationale virksomheder med at blive fundet af deres kunder, så vi har stor erfaring, vi kan trække på. Vi tror på, at grundig analyse, god forretningsforståelse og en holistisk tilgang til arbejdet er vejen til at få værdi ud af  SEO – og vi har resultaterne, der beviser det.

Christian Doeleman

Head of SEO & CRO

christian@iihnordic.com
51 90 60 60

SEO starter med indsigt

Første skridt mod værdiskabende søgemaskineoptimering er konkret indsigt i de muligheder og udfordringer, I står overfor. Gennem analyse af jeres nuværende indsats giver vi jer indblik i jeres potentiale og giver jer konkrete anbefalinger til SEO-tiltag, der kan skabe værdi på kort og lang sigt.

Baseret på de udfordringer, netop jeres virksomhed står overfor, udarbejder vi sammen en strategi, der kan hjælpe jer med at skabe synlighed og vækst.

En del af strategien

Hos IIH Nordic tror vi på, at samspillet mellem de enkelte kanaler spiller en stor rolle for et godt resultat. Hvis alle løber i samme retning, når vi hurtigere frem.

Derfor fokuserer vi på sammen at fastlægge en SEO-strategi, der understøtter jeres overordnede målsætninger og resten af jeres marketingmix. På den måde sikrer vi, at SEO bliver en integreret del af jeres samlede digitale marketingstrategi og bidrager til, at I kan opnå jeres mål.

Sådan hjælper vi jer med at skabe vækst

Med vores specialistviden hjælper vi jer med at udpege de mest relevante og effektive SEO-tiltag, så I får mest muligt ud af jeres investering. Med fokus på at skabe mere relevant trafik af høj kvalitet vil I opleve, at søgemaskineoptimering er en langsigtet investering, der bidrager til øget vækst. Få overblik over  nogle af de ting, vi kan hjælpe jer med:

 • Analyse og kortlægning af potentiale

 • Løbende SEO optimering

 • Flytning af hjemmesider

 • Optimering af teknisk opsætning

 • Global SEO-strategi

 • Undervisning og opkvalificering af medarbejdere

CASE: International SEO-strategi for Rockwool

Rockwool er en af ​​verdens førende virksomheder inden for isoleringsbranchen. Virksomheden er repræsenteret i mere end 35 lande og er markedsleder i mange europæiske lande. Rockwools hovedkvarter ligger i Hedehusene tæt på København, men Rockwool er repræsenteret med lokale kontorer i mange forskellige lande.

 • Baggrund

  Rockwool har ikke direkte salg online, men det er en vigtig del i forbindelse med salgsprocessen, at kunderne kan få troværdig vejledning online. Rockwols digitale strategi styres fra Rockwools hovedkvarter i Danmark, men de lokale webredaktører er ansvarlige for at skabe relevant indhold baseret på deres viden om lokalforhold. Rockwool ønskede at kunne give de lokale webredaktører relevante værktøjer og viden om SEO. Sådan skulle der sikres en international indsats for at øge den samlede online synlighed.

 • Løsning

  Omfattende SEO-analyse af tre udvalgte landes hjemmesider, herunder anbefalinger med hensyn til søgeord, indholdsoptimering og tekniske forbedringer. Lister til hvert lands webredaktører med specifikke opgaver, estimering af tidsforbrug og potentiale for hver enkelt opgave. Desuden Searchmetrics-træning med alle lokale webredaktører så de får den nødvendige indsigt til at optimere deres lokale hjemmeside.

 • Effekt

  Projektet blev så stor succes, at IIH Nordic efterfølgende endte med at lancere projektet på 12 yderligere europæiske og nordamerikanske markeder. Det har resulteret i øget organisk synlighed – flere kontorer har øget synligheden med mere end 100%. Rockwools hovedkvarter er desuden nu i stand til at følge udviklingen på tværs af lande gennem en dashboard-funktion i Searchmetrics.

SEO med internationalt format

SEO er en kompleks disciplin, hvor der skal tages højde for en lang række forskellige faktorer – og det bliver ikke mindre komplekst, når I har flere forskellige lande, I opererer i. Vi har stor erfaring med international SEO og har hjulpet en lang række virksomheder med at lægge en langtidsholdbar strategi for global SEO og sikre deres organiske synlighed i flere lande.

Udnyt jeres SEO-potentiale

Hos IIH Nordic hjælper vi jer med rådgivning, eksekvering og undervisning i det omfang, det passer jeres behov. Sammen lægger vi en plan for, hvordan jeres virksomhed bedst kommer i mål og får udnyttet jeres SEO-potentiale.

Vil I høre mere om, hvordan et øget SEO-fokus kan bidrage til jeres vækst, er I velkomne til at kontakte os. Så kigger vi gerne på jeres hjemmeside og giver jer et bud på, hvad vi kan hjælpe jer med.