GOOGLE MARKETING
PLATFORM

Øg effektiviteten af din digitale annoncering

Smart håndtering af digitale kampagner

Google Marketing Platform er en af verdens mest udbredte og avancerede platforme til indkøb, håndtering og rapportering af digital annoncering. Vi har stor erfaring med brug af Google Marketing Platform og forstår, hvordan din virksomhed kan få gavn af platformen. Mulighederne i platformen, kombineret med vores viden, giver jer det bedste udgangspunkt for at få det maksimale ud af jeres budget. Samtidig er Google Marketing Platform et effektivt værktøj for større virksomheder, da det samler alle digitale kampagneaktiviteter og resultater ét sted på tværs af målgrupper, kanaler og platforme. Lad os hjælpe jer med at få udnyttet jeres potentiale til fulde.

Henrik Stenmann

CEO

henrik@iihnordic.com
70 20 29 19

Vi bruger Google Marketing Platform til at give jer

  • Samlet planlægning, eksekvering og effektmåling i én effektiv platform

  • Effektiv kampagnehåndtering der sparer tid

  • Muligheden for at nå ud til flere brugere i målgruppen via mange formater og kanaler

  • Samlet indsigt i aktiviteter og resultater

  • Mulighed for at få integreret Analytics-data

  • Mere effektiv udnyttelse af annonceringsbudgettet

Effektiv annoncehåndtering

Med en effektiv brugerflade og integreret teknologi samler Google Marketing Platform planlægning, eksekvering og effektmåling af digitale kampagner. Vi kan derfor nemmere rådgive jer om, hvordan I bedst muligt får udnyttet jeres budget på tværs af platforme. Samtidig giver Google Marketing Platform også et større overblik og samlet indsigt i kunderejsen på tværs af kanaler, hvilket i sidste ende faciliterer en mere effektiv udnyttelse af jeres annonceringsbudget.

Med øget konkurrence og stadig mere kritiske brugere er effektiv annoncering en udfordrende disciplin, der kræver løbende tilpasning og optimering, hvis omkostningerne ikke skal løbe løbsk. Med Google Marketing Platform forenkles den daglige kampagnehåndtering gennem løbende optimering af budpriser, monitorering af digitale kampagner og samlet overblik over markedsføringsaktiviteter, hvilket frigør mere tid til strategiske overvejelser og værdiskabende aktiviteter, hvor vores viden virkelig kan komme jeres forretning til gode.

Specialister i datadrevet teknologi

Intelligent brug af data og teknologi er en fundamental del af hverdagen i IIH Nordic, og vi arbejder løbende med at optimere og effektivisere både vores eget og vores kunders arbejde. Vores kunder, der anvender Google Marketing Platform, er større danske og internationale virksomheder, og de stiller store krav til det arbejde, vi hjælper dem med at udføre, og de teknologier, vi leverer til dem.

Derfor er det ikke blot selve teknologien, vi leverer til vores kunder, men også vores ekspertviden, der gør dem i stand til at udnytte teknologien optimalt.

Vil I høre mere om Google Marketing Platform, og hvilken forskel det kan gøre for jeres virksomhed, er I velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde.