SEARCHMETRICS

Få unik indsigt i jeres og konkurrenters styrker og svagheder

Searchmetrics – Avanceret SEO-analyse med verdens bedste SEO-tool

IIH Nordic er partner på Searchmetrics, som i branchen anses for at være det stærkeste SEO-værktøj til dato. Værktøjet er med sine dybdegående analyser og enorme mængder data helt unikt og kan give en indsigt og forståelse for SEO, som ikke er set magen til i andre SEO-værktøjer.

Mængden af informationer og konkrete anvisninger, Searchmetrics giver i forhold til online strategi og SEO, er enorm, og ved at anvende SEO-værktøjet Searchmetrics vil I opleve, at I får en klar konkurrencefordel og kan arbejde meget mere effektivt og strategisk med SEO.

Christian Doeleman

Head of SEO & CRO

christian@iihnordic.com
51 90 60 60

Uvurderlig viden fra Searchmetrics til optimering af jeres website

Først og fremmest kan I spare masser af tid og penge ved at arbejde mere effektivt og klogere med jeres SEO-indsats. Samtidig kan I med Searchmetrics få overblik over jeres onsite-udfordringer og optimere jeres website på den tekniske del. Med Searchmetrics kan I samtidig få linkoverblik over jer selv og konkurrenterne og skabe de bedste links til jeres website, så I kan få og fastholde toppositioner på søgemaskinerne.

Få unik indsigt i jeres og konkurrenters styrker og svagheder

Searchmetrics monitorerer ugentligt på verdensplan 700 millioner keywords fordelt på 75 millioner domæner. Det gør, at I altid har et overblik over, hvordan de forskellige websites klarer sig på søgemaskinerne verden over.

Searchmetrics samler alle jeres SEO-tools i én pakke

I moderne arbejde med SEO bruges der ofte mange forskellige SEO-værktøjer, og det er tidskrævende at samle og koordinere data og strukturere arbejdsindsats på tværs af disse. Dette gøres nu meget nemmere og mere attraktivt i den samlede pakke, som I får med Searchmetrics SEO-tool. Her kan I nu:

  • Overvåge jeres egne og konkurrenternes rankings.
  • Monitorere jeres tilstedeværelse i sociale medier.
  • Få konkrete anvisninger til forbedringer af teknik og content.
  • Tilpasse avancerede og overskuelige rapporter.
  • Tilkoble jeres Google Analytics eller Sitecatalyst data.

Ved at samle flere SEO-tools i en suite, såsom eksempelvis ranking tools, backlink tools, crawlers samt rapportering, får I et større og mere transparent overblik i dagligdagen.

Bedste research tool til SEO

Searchmetrics giver jer data, som ikke findes andre steder i verden og giver en indsigt, der forbedrer jeres bundlinje på SEO og online markedsføring. I kraft af sine store mængder data kan Searchmetrics SEO-tool give oplysninger, som i SEO-sammenhæng er fuldstændig uvurderlige.

På ganske få klik kan I trække informationer ud, som kan give jeres website et stort boost.

Er I mere SEO-synlige end konkurrenterne?
Hvor har I størst online potentiale?
Hvad er værdien af jeres organiske keywords?

Få adgang til Searchmetrics

Kunne I tænke jer en demonstration af et af de bedste SEO-tools, der dokumenterer, hvor meget jeres virksomhed kan få ud af Searchmetrics? Så kontakt os for et uforpligtende møde.