TEALIUM

IIH Nordic er Tealium Partner med mere end 5 års erfaring
Kontakt os og hør om cases og vores tilgang til Tealium

Få det optimale ud af jeres data med Tealium

Som certificeret Tealium partner kan vi i IIH Nordic hjælpe med alt fra opsætning og implementering til løbende rådgivning, sparring og træning i brug af systemet. Tealium er et stærkt værktøj, men det kræver de rette kompetencer at kunne udnytte alle dets muligheder og sikre løbende udvikling. Med stærke strategiske, forretningsmæssige og tekniske kompetencer er vi i stand til at sikre optimal anvendelse af Tealiums funktioner, så I får det maksimale ud af jeres investering.

I dag hjælper vi bl.a. TDC, Coop og Tryg med deres Tealium-opsætning. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvis I vil høre mere om de muligheder, Tealium kan give jeres virksomhed, og hvordan IIH Nordic kan hjælpe jer.

Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner

steen@iihnordic.com
70 20 29 19

Hjælp til overholdelse af GDPR

Når I arbejder med store mængder data om jeres kunder, er det vigtigt at have styr på den gældende datalovgivning. Med Tealium gør I det nemmere for jer selv at overholde GDPR, fordi systemet hjælper jer med at sikre synlighed og overblik over jeres indsamling og brug af data. Hos IIH Nordic hjælper vi gerne med at sikre, at jeres Tealium-opsætning overholder den nye persondataforordning.

Styrket samarbejde med integreret data

Med korrekt anvendelse af Tealium vil I bedre kunne organisere og udnytte jeres data på tværs af kanaler. Samtidig faciliterer Tealium lettere samarbejde på tværs af teams og afdelinger ved at integrere forskellige typer af tags og data i ét samlet system. Hos IIH Nordic kan vi være med til at skabe en optimal, integreret dataopsætning giver jer de bedste forudsætninger for at forstå jeres kunders adfærd og skabe bedre løsninger til dem.

Effektiv opsætning

Saml de datakilder, integrationer og scripts, der er mest relevante for jeres virksomhed.

Integreret data

Få bedre overblik over jeres indsamlede data og anvendelsesmulighederne.

Øget kundeindsigt

Forstå jeres kunder bedre ved at integrere data om flere typer adfærd i forskellige kanaler.

Optimal anvendelse af Tealium

Tealium er et enterprise tag management-system for ambitiøse virksomheder, der vil have det optimale overblik over kundedata.

IIH Nordic er certificeret partner med Tealium og med vores tekniske ekspertise hjælper vi større danske og internationale virksomheder med at udnytte Tealiums muligheder optimalt for at få det maksimale ud af deres data.

Vi kan også hjælpe jer. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi arbejder med Tealium.