DATA STUDIO
WORKSHOP

Lær at forstå de centrale faktorer, der påvirker
din virksomheds performance

Dato

TBA 2019 | 09:00 – 16:00

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

4.950 kr. ekskl. moms

Data Studio Workshop

Kursusholder

Som det førende analytics-bureau i Danmark er IIH Nordic vært for en workshop med fokus på Googles nye datarapporteringsværktøj – Data Studio.

Data Studio giver dig mulighed for at skabe klare, hurtige og vitale datavisualiseringer, -transformationer og -beregninger, hvilket hjælper dig til bedre at se og forstå de nøgleindikatorer, der påvirker din virksomheds performance.

Data Studio er et meget alsidigt datatool, som kan kombinere flere datakilder, hvilket gør det nemt at forstå og få adgang til data på mange niveauer i din organisation.

Kom og lær mere om, hvordan Data Studio kan give dig et bedre overblik og hjælpe dig med at identificere kritiske punkter på køreplanen for din virksomheds succes.

Workshoppen afholdes på engelsk.

Robert Børlum-Bach

Senior Analytics Specialist

Robert hjælper med at skabe og styre analytics-løsninger, der skaber værdi for vores kunder og understøtter optimering af teamprocesser, intern innovation og udvikling af tools.

Data Studio workshop

IIH Nordic er blevet udnævnt til Årets Analytics-hus de seneste 5 år i træk, og vi taler ofte om værdien af webanalyse og datadrevne beslutninger på både danske og internationale konferencer.

Derfor er du sikker på at få en underviser, der tilbyder skræddersyet undervisning for hver deltager, grundig indsigt i de seneste analytics-tendenser og som ved, at webanalyse skal bidrage med forretningskritiske indsigter, der øger dit forretningspotentiale.

På vores Data Studio workshop samler vi al vores viden og deler den med dig på én dag, så du vil kunne måle effekten af din online marketing og give vigtig feedback til resten af virksomheden.

Kommende kursusdatoer

DatoTid

Indhold på dagen

Målsætningen med denne workshop er at præsentere dig for teoretisk og praktisk viden og færdigheder i at bruge Googles nye datavisualiseringsværktøj – Data Studio.

Workshoppen vil illustrere værktøjets funktioner og deres brug. Du vil lære om datavisualisering og gennemgå praktiske øvelser, så sørg for at medbringe din computer og have en fungerende Google-konto. Hvis du ikke har en Google Analytics-konto, giver vi dig en prøve.

 • Formiddag

  • Introduktion til dagen
  • Del 1 – Data Studio og datavisualisering
  • Del 2 – Data Studio og datakilder
 • Eftermiddag

  • Del 3 – Data Studio og praktiske øvelser
  • Opsummering og Q&A
  • Networking og ad-hoc

Flere hundrede kursister har været på kurser og workshops hos IIH Nordic

En effektiv og komprimeret kursusdag, som giver en særdeles god all-round indføring i Google Analytics. Stoffet er omfattende, men godt disponeret. IIH’s underviser gør det vedkommende og forretningsorienteret.

Anders Juel Rasmussen, Chefkonsulent, Børsen

Andre kurser

Google Analytics advanced-kursus

Lær at identificere de tal der rykker hele virksomheden. Analytics giver for alvor værdi, når vi kan identificere de tal, der giver værdi for hele virksomheden.

Derfor gennemgår vi i detaljer de data, der er vigtige – ikke kun for dig, men også for dine kollegaer, der ikke bruger Google Analytics til dagligt. På den måde bliver du også virksomhedens garant og go-to-guy m/k, når det kommer til dataindsigt i jeres digitale markedsføring.

Digital strategi-kursus – få det maksimale ud af marketingbudgettet

På IIH Nordics kursus i digital strategi lærer du, hvilke markedsføringskanaler der vil virke bedst i jeres situation – om det drejer sig om en enkeltstående kampagne eller generel branding. Du får det strategiske overblik i forhold til jeres markedsføring – et overblik der er guld værd, når kollegaer, direktører og leverandører forsøger at påvirke dig for at få indflydelse på budgetterne.

SEO-kursus – sådan kommer du ind i kampen om 1. pladsen på Google

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Samtidig holder vi ofte foredrag og oplæg på konferencer i Danmark og i udlandet, hvilket giver en stærk kombination af teori og praksis i vores undervisning. På kurset deler vi også ud af vores unikke metode og tilgang til SEO, der har bevist sit værd for utallige kunder.

AdWords-kursus – få 10 års AdWords-viden med tips og tricks til at få flere kunder

Google Adwords er en af jeres vigtigste online kanaler til at få nye kunder. Lige siden 2005 har vi undervist i AdWords og holdt foredrag på danske og udenlandske konferencer. Værdifuld viden som vi deler på vores kurser, så I udnytter det fulde potentiale ved at gøre det rigtigt.