GOOGLE ADWORDS
KURSUS

Få 10 års AdWords-viden med tips og tricks til at få flere kunder

Næste kursusdato

TBA 2019 | 09:00 – 16:00

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

3.995 kr. ekskl. moms

Google AdWords-kursus

Kursusholder

Lige siden 2005 har vi undervist i AdWords og holdt foredrag på danske og udenlandske konferencer. Vi har derfor mange års værdifuld viden, som vi deler på vores kursus, så I kan realisere det fulde potentiale af jeres AdWords-indsats.

Mulighederne med AdWords udvikler sig konstant, og AdWords er blevet meget komplekst med mange muligheder inden for alt – lige fra device (PC, mobil, tablet) til kampagnestruktur, budgivning, søgeordstyper, indstillinger, intelligente annoncer, lokale annoncer, Quality Score og remarketing etc.

På et AdWords-kursus hos IIH Nordic får du den nødvendige baggrundsforståelse, de gode eksempler og de nyeste muligheder inden for Google AdWords.

Marie Bojesen

Senior SEM Specialist

Marie er SEM specialist hos IIH Nordic og arbejder til dagligt med at opsætte og optimere AdWords-kampagner for store danske og internationale virksomheder.

Kommende kursusdatoer

DatoTid

Indhold på vores kursus i Google AdWords

 • Formiddag

  Introduktion og overblik over Google AdWords

  Den gode Google Adwords-strategi

  Opsætning af den perfekte Adwordskampagne og søgeord

 • Eftermiddag

  Annoncetekster som sælger

  Den gode landing page

  AdWordsoptimering i dagligdagen

  Tools og de bedste værktøjer

  Effektmåling med Google Analytics

  Afrunding, spørgsmål og svar

Målgruppe

Vores kursus i Google AdWords henvender sig til dig, der allerede arbejder med Google AdWords eller skal i gang med at arbejde med Google AdWords. Vi starter fra bunden, så alle kan være med, men behandler også emner, der vil kunne optimere din AdWords-annoncering, selvom du har en del erfaring.

Har du brug for et skræddersyet kursus tilpasset dine specifikke behov og udfordringer? Så kontakt os for at høre mere om en AdWords-workshop eller ring på 70 20 29 19.

Kompetencer efter deltagelse på AdWords-kursus hos IIH Nordic

IIH Nordics AdWords-kurser giver dig en grunding introduktion til, hvordan I får det optimale ud af jeres annoncering og gør AdWords til en god forretning – uanset om I er en B2B- eller B2C-virksomhed. Du vil med garanti øge salget og antallet af konverteringer og arbejde meget mere effektivt med AdWords efter kurset.

Efter at have været på kursus i Google AdWords kan du

Bygge en god kampagnestruktur på din konto

Identificere værdiløse søgeord og spare penge

Øge salget via dine AdWords-annoncer

Vælge de bedste landingssider på dit site

Forstå rangering og prissætning på Google AdWords

Reducere tidsforbruget med dit optimeringsarbejde

Flere hundrede kursister har været på AdWords-kursus hos IIH Nordic

Et rigtig godt kursus. Jeg fik et stort skub op ad en meget stejl læringskurve. De mange praktiske tips og råd – ikke mindst til hvordan man optimerer sine kampagner og reducerer budomkostningerne – har været en stor hjælp, som jeg er sikker på vil styrke vores markedsføring.

Robert Pajor, Dansk Byggeri
Robert Pajor, Dansk Byggeri

Et rigtig brugbart kursus med meget kompetente kursusholdere. Man får virkelig noget med hjem.

Berit Falk Bau-Kjær, EUC Nordvestsjælland
Berit Falk Bau-Kjær, EUC Nordvestsjælland

Meget lærerigt kursus. For alle som skal igang med AdWords, eller så småt er i gang, indeholder kurset uvurderlig viden og brugbare eksempler. Fagligt højt niveau på både kursusindhold og underviseren.

Anders Juel Rasmussen, Børsen
Anders Juel Rasmussen, Børsen

Jeg faldt for IIH’s høje faglighed og neutrale tilgang til emnet – de ved, hvad de taler om, og er ikke bare ude på at sælge en masse af deres øvrige konsulentydelser. Dygtig foredragsholder, skarp vinkel og konkrete råd og vejledning til at optimere AdWords-kampagner. IIH er helt klart en virksomhed, vi ville vælge igen, hvis vi skulle få brug for dybdegående sparring indenfor online marketing.

Anette Bangsfelt, Timelog
Anette Bangsfelt, Timelog

AdWords-kurset hos IIH er på højt fagligt niveau, der via god formidling og cases sætter modtageren i stand til direkte at arbejde optimeret med egne SEM-aktiviteter.

Rasmus Thau Riddersholm, Telenor
Rasmus Thau Riddersholm, Telenor

En rigtig god kursusdag med dygtige undervisere. Kurset har givet nye perspektiver og mod på at arbejde videre med den digitale markedsføring.

Kasper Kent, Rhetor
Kasper Kent, Rhetor

Vi fik meget værdi for pengene. Efter de otte timer hos IIH Nordic stod det klart, at vi nemt kunne spare mange penge på vores AdWords-budget.

Karen Dyhr, Norriq
Karen Dyhr, Norriq

IIH Nordic afholder gode kurser, der giver mulighed for at tilegne sig både generel og specialistviden inden for online salg og marketing. De arbejder seriøst med deres undervisningsdel, og er, så vidt jeg kan se, de bedste udbydere af den slags kurser til både store og små virksomheder.

Trine Persson, Webapoteket
Trine Persson, Webapoteket

På kurset fik jeg masser af ny brugbar og konkret viden om Google Adwords, selvom jeg troede, jeg vidste en del om emnet!

Anette Breith Mortensen, Nic. Christiansen Gruppen
Anette Breith Mortensen, Nic. Christiansen Gruppen

Andre kurser

Kursus i sociale medier – nå dine kunder med sociale medier

IIH Nordic er et af Danmarks førende digitale bureauer og hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at udnytte mulighederne på de sociale medier, som konstant er i forandring.

Lad vores viden komme din virksomhed til gode med et effektivt kursusprogram, der viser, hvordan du optimerer jeres egen strategi for sociale medier, giver dig tips til effektiv eksekvering og klæder dig på til at udnytte de intelligente annonceringsmuligheder på sociale medier fuldt ud.

Kursus i digital strategi – få det maksimale ud af marketingbudgettet

På IIH Nordics kursus i digital strategi lærer du, hvilke markedsføringskanaler, der vil virke bedst i jeres situation – om det så drejer sig om en enkeltstående kampagne eller generel branding.

Du får det strategiske overblik i forhold til jeres markedsføring – et overblik der er guld værd, når kollegaer, direktører og leverandører forsøger at påvirke dig for at få indflydelse på budgetterne.

SEO-kursus – sådan kommer du ind i kampen om 1. pladsen på Google

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Samtidig holder vi ofte foredrag og oplæg på konferencer i Danmark og i udlandet, hvilket giver en stærk kombination af teori og praksis i vores undervisning. På kurset deler vi også ud af vores unikke metode og tilgang til SEO, der har bevist sit værd for utallige kunder.

Google Analytics Advanced

Lær at identificere de tal der rykker hele virksomheden. Analytics giver for alvor værdi, når vi kan identificere de tal, der giver værdi for hele virksomheden.

Derfor gennemgår vi i detaljer de data, der er vigtige – ikke kun for dig, men også for dine kollegaer, der ikke bruger Google Analytics til dagligt. På den måde bliver du også virksomhedens garant og go-to-guy m/k, når det kommer til dataindsigt i jeres digitale markedsføring.