4-dages arbejdsuge

Galt eller genialt? Vi er ikke i tvivl – det er helt genialt. Men læs meget mere om, hvilke tiltag vi har gjort og hvilken positiv betydning, som det har haft for vores medarbejdere, at de kun skal arbejde fire dage om ugen.

lille fællesbillede

om 4 dages arbejdsuge

IIH Nordics mission er at skabe værdi igennem den nyeste teknologi og digitale viden ved hjælp af løbende uddannelse og udvikling af dygtige mennesker.

Vores fokus på at være foran på viden og teknologi betyder ikke kun, at vi er forrest i branchen ift. at udnytte det digitale landskabs mange muligheder for at skabe værdi for vores kunder. Det betyder også, at vi i starten af 2017 kunne indføre en 4-dages arbejdsuge på 30 timer for alle IIH Nordics ansatte – uden nedgang i løn. Om fredagen holder vi fri.

YOU DO IT BY BEING AHEAD. BY TAKING THE LEAD.

Vi oplever en højere tilfredshed, mindre sygefravær, stress og ikke mindst at det har positiv effekt på omsætningen. Glade og motiverede medarbejdere er effektive medarbejdere. Tanken om den gode medarbejder rykker i denne proces væk fra de lange arbejdsdage mod, hvad medarbejderen faktisk får udrettet i løbet af dagen. Det handler om kvaliteten af de timer, der arbejdes, ikke kvantiteten. 

 

Check out our work

Bliv en del af teamet

Hold dig opdateret

Modtag IIH Nordic nyhedsbrev og hold dig opdateret på trends, services og viden.