Data Layer Monitor

I nutidens datadrevne verden, kan jeres evne til hurtigt at udnytte, analysere og handle ud fra jeres data adskille jer fra jeres konkurrenter. Siden 2022 har IIH Nordic revolutioneret monitorering af digital analytics data med vores egenudviklede Data Layer Monitor, der sikrer, at virksomheder får succes ved at være i stand til at træffe hurtigere og klogere beslutninger baseret på real-time data.

Spar værdifulde ressourcer

 

Optimér jeres tid

Jeres teams arbejdstid er for værdifuld til at blive brugt på manuel og repetitiv datamonitorering. Brug vores Data Layer Monitor til at automatisere disse processer, så I i stedet får tid til at fokusere på strategiske aktiviteter, der skaber vækst og gør plads til innovation.

Reducér jeres omkostninger med proaktive advarsler

Spar penge vha. øjeblikkelige advarsler, når der sker ændringer eller opdages uregelmæssigheder i jeres datalag. Implementér Data Layer Monitor i jeres produktions-, staging- og udviklingsmiljøer for at forhindre kritisk downtime og sikre kontinuerlig, gnidningsfri drift.

Registrér og løs fejl i realtid

Vores system informerer jer ikke bare om problemer; det giver også med det samme indsigt i, hvad I kan gøre ved dem via e-mails eller Slack. Det betyder, at I kan løse problemer hurtigere og opretholde en høj dataintegritet på tværs af jeres analytics-platforme.

Designet til handling

 

  • Indsigter, I kan handle på: Få notifikationer og detaljerede dashboards, der giver jeres udviklere de data, de har brug for, så de kan løse problemer så snart de opstår.

 

  • Hurtigere fejlregistrering: Med værktøjer, der er designet til hurtigt at identificere og løse fejl, reduceres fejlfindingstiden fra uger og måneder til minutter og timer, så I kan fokusere på det, der betyder mest; at få jeres virksomhed til at vokse.

 

Er I trætte af at bruge tid på at finde fejl i jeres analytics-data, af langsomme processer og af at gætte i stedet for at informere? I så fald kan I drage fordel af at introducere IIH Nordics Data Layer Monitor. Genvind tilliden til jeres digital analytics-strategi, og stol på, at jeres data er jeres vigtigste aktiv.

Hvorfor vælge Data Layer Monitor?

Kunder, der har gavn af vores Data Layer Monitor, kommer ofte i gang, fordi de står med følgende udfordringer:

  • De spilder tid på at overvåge deres datalag manuelt
  • Det tager for lang tid for dem at opdage, når der sker ændringer i datalaget
  • … og når der sker ændringer, mangler de indblik i, hvad de skal gøre ved det
  • De mangler passende værktøjer til effektiv registrering af fejl i stor skala
  • De ender med at spilde deres budget på grund af fejl i deres data.

 

Genkender I disse problemer i jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med vores Data Layer Monitor.

Det er centralt for jeres digitale marketingsucces

Datalaget udgør grundlaget for al downstream-analyse og reklamesporing, hvilket er afgørende for platforme som GA4, Google Ads og Meta:

  • Analytics-platforme: En implementering af analyseværktøjer som GA4, Piwik Pro og Amplitude bruger datalaget til at tilføre begivenheder relevant kontekst, hvilket f.eks. er afgørende for nøjagtig tracking af e-handel. Et fejlbehæftet datalag kan føre til misvisende data, og det kan føre til forkerte beslutninger.
  • Marketingplatforme: Platforme som Google Ads og Meta Ad Manager er afhængige af datalaget for at kunne tilbyde præcise analyser af kampagners resultater og retargeting. Fejl i datalaget kan således resultere i betydeligt spild af annoncebudgetter og unøjagtige målinger af marketingindsatser.

Frem problemfrit samarbejde

Skab en enkelt kilde til information for alle jeres teams. Vores platform sikrer, at alle – fra marketing til IT – kan samarbejde ubesværet med automatiske meddelelser om ændringer eller problemer i jeres digital analytics.

Effektivt og fejlfrit

Sig farvel til besværlige manuelle processer, der tager ressourcer fra dygtige medarbejdere. Vores Data Layer Monitor automatiserer de kedelige opgaver, som tilmed nemt kan lede til menneskelige fejl, så jeres team kan fokusere på det, de er bedst til.

Forbedret datakvalitet og ro i sindet

Vores Data Layer Monitor forbedrer kvaliteten af jeres data markant. På den måde indsamler I ikke bare data; I sikrer, at de konsekvent er nøjagtige, og den pålidelige information er med til at give ro i sindet.

Umiddelbar adgang til rådata

Dyk dybt ned i jeres datalags rådata til omfattende analyser, når det passer jer. Få afgørende strategisk indsigt uden forsinkelser og fejl.

Er I klar til at optimere jeres analytics-indsats?

Kontakt vores specialister i dag og oplev, hvordan IIH Nordics Data Layer Monitor kan reducere jeres driftsomkostninger og forbedre jeres beslutningsprocesser. Monitorér ikke bare jeres data – stol på dem med hjælp fra IIH Nordic.

Er I klar til at optimere jeres analytics-indsats?

Kontakt vores specialister i dag og oplev, hvordan IIH Nordics Data Layer Monitor kan reducere jeres driftsomkostninger og forbedre jeres beslutningsprocesser. Monitorér ikke bare jeres data – stol på dem med hjælp fra IIH Nordic.

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!