Google Ads

Vi har i mere end 17 år hjulpet danske og internationale virksomheder med Google Ads-universet. Vi ved derfor hvad der skal til, for at I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater der gør en forskel for forretningen.

Få mere værdi ud af jeres annoncebudget

Inden for digital markedsføring er Google Ads en af de mest effektive digitale kanaler, I har, til at få flere kunder og øge omsætningen. I kender jeres potentielle kunders behov og ved, at I kan levere løsningen, og med Google Ads får I så godt som direkte adgang til dem.

Det lyder simpelt, men virkeligheden er, at Google Ads-markedsføring i dag kræver specialistviden og multikompetencer, hvis I ønsker at udnytte jeres potentiale til fulde.

Med vores unikke værktøj, Recapture, får I en særlig konkurrencemæssig fordel, der kan sikre, at jeres markedsføring når sit fulde potentiale. Værktøjet giver jer indsigt i, hvordan jeres annoncering performer – også i den del der i dag er skjult på grund af afvisning af marketing-cookies. Alt sammen sker, samtidig med at brugernes privatlivspolitik respekteres. På den måde kan Recapture være med til at forbedre synligheden af jeres kampagnepræstationer, I undgår at skulle gætte på grund af manglende eller upræcise data, og samtidig kan I demonstrere et højere afkast af jeres markedsføringsinvesteringer.


Hos IIH taler vi ikke kun i fagtermer som CPC, CTR, CPM, QS og CPO, men tænker på og taler om jeres digitale forretning som en helhed. Det giver os de bedste forudsætninger for at forbedre jeres digitale præstation.

Vores værktøjer sikrer, at annoncebudgettet bruges optimalt

Google Ads, også kaldet SEM, er for langt de fleste virksomheder, B2B såvel som B2C, afgørende for succes. Det er et marketingsredskab der stiller store krav til jeres forretning, og at I har råd til at annoncere i et konkurrencepræget, transparent marked. I skal derfor kende jeres forretning og kunder, og vide præcis hvad der skal til, for at I får succes. Hvis ikke, kan Google Ads hurtigt blive en dyr fornøjelse.

De teknologiske muligheder inden for annoncering udvikler sig hele tiden, og for at opretholde et effektivt Google Ads-setup kræver det, at I er opdateret med den nyeste viden, og har færdighederne til at eksekvere på den. I en travl hverdag er det en stor opgave, og her kan vi hjælpe med rådgivning og eksekvering, så I ikke står alene med opgaven.

I fællesskab skaber vi den bedste løsning baseret på viden, jeres data og de teknologiske muligheder der foreligger. Vi råder over den nyeste teknologi, som er afgørende for, at I får mest muligt ud af jeres marketingbudget. Vores værktøj Recapture løfter sløret for de mange data, der er skjult af cookie-politikker. Det giver jer mulighed for at få den fulde indsigt i data som blandt andet antal transaktioner og leads, pris pr. konvertering og den reelle ROAS på jeres kampagner, så I kan være på forkant af konkurrenterne. 

Vi giver løbende indsigter og anbefalinger, så I hele tiden kender til og er i stand til at gribe de nye muligheder. På den måde kan I forbedre profitten, vinde markedsandele og vide præcis hvordan I skal analysere og anvende jeres data.

Kun ved at anvende den nyeste teknologi, bygge et solidt data setup og opretholde et tæt samarbejde kan vi skabe en succes – og vi er med jer, hele vejen.

Disse udfordringer har vores kunder ofte med Google Ads

Der findes mange Google Ads-relaterede udfordringer, men nogle af de typiske problematikker vi ser hos vores kunder er, at:

  • De bruger deres budgetter til Google Ads forkert
  • De har svært ved at gennemskue kompleksiteten og de mange parametre i Google Ads
  • De har ikke opdateret viden til at skabe gode resultater.

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med at optimere jeres Google Ads-opsætning i ind- og udland. Blandt vores kunder finder I bl.a. LEGO, Vestas, VELUX, Chr. Hansen, TDC, IKEA, Bonnier, JDE og Blockbuster.

YouTube

Med en placering som verdens næststørste søgemaskine er YouTube en helt oplagt mulighed for at brande din virksomhed og tiltrække nye kunder. Den populære videotjeneste gør det muligt at ramme din målgruppe med videoannoncer, og du får præcis indsigt i, hvor mange der ser dine videoer, hvor længe de bliver hængende, og hvor meget du får ud af din annoncering. Ved YouTube-annoncering betaler du kun, når nogen ser dine annoncer eller klikker på dem. Vi har stor ekspertise inden for rådgivning og YouTube-annoncering, og kan hjælpe dig med det rigtige setup, så du skaber opmærksomhed om dit brand og når ud til nye, potentielle kunder.

Display

Hvis du gerne vil nå ud til en større målgruppe på flere forskellige websites, er display-annoncering vejen frem. Du får her mulighed for at promovere din virksomhed med visuelle annoncer på Google display-netværket. Annoncerne vises på tværs af hjemmesider, og dukker op hos brugerne, når de bevæger sig rundt på internettet. På den måde kan du følge brugerne, når de har besøgt din hjemmeside, og promovere dit brand via bannerannoncering. Vi ved, hvordan display-annoncering skal eksekveres, så du får sammensat en kampagne, der øger din rækkevidde ved at nå ud til flest mulige inden for din målgruppe.

Google Shopping

Hvis du har en webshop, er Google Shopping helt essentielt for at understøtte din vækst online. Desværre udnytter mange webshops ikke mulighederne, som Google Shopping tilbyder. Det er en skam, for der er mange fordele ved at vælge dette annonceformat. Når brugere søger på et produkt på Google, vil dine produkter blive vist med billede og pris. Det betyder, at dine annoncer bliver vist til de rigtige brugere på det rigtige tidspunkt – og det er med til at øge konverteringsraten. Lad os stå for din næste Google Shopping-annoncering og oplev, hvordan din webshop bliver taget til nye højder.

Search

Google annoncering er ikke bare blevet et vigtigt redskab til at markedsføre virksomheder online, men et helt afgørende instrument til at skabe vækst på nettet. Når brugere søger på et produkt, bliver annoncerne vist som de første søgeresultater. Og vi kender det godt selv – de første søgeresultater er ofte dem, vi klikker på. Der er altså en stor konkurrencemæssig fordel i at ligge højt på søgemaskinen, da det genererer trafik og kunder til din virksomhed. Google annoncering på Search er en omfattende disciplin med et hav af muligheder samt krav til samspil med den organiske søgemaskineoptimering. Hos IIH Nordic er vi specialister på netop dette område, og vi ved, hvad der skal til for, at din virksomhed tager førstepladsen med annoncering på Google.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for Google Ads, og vi arbejder aktivt med nogle af Danmarks største selskaber. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for Google Ads, og vi arbejder aktivt med nogle af Danmarks største selskaber. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!