Content: Strategi, produktion og optimering

Vi er eksperter i at udvikle alle aspekter af content-arbejdet og varetager kreativ tekstforfatning, content-strategi og copywriting, der sikrer vores kunder topplaceringer på Google. Med specialistviden optimerer og skaber vi content, som drager målgruppen – uanset om det er til det danske eller internationale markeder.

Vi udvikler engagerende SEO-tekster, der rykker bundlinjen

En vigtig brik i SEO-arbejdet er produktion af content, som rammer målgruppen, sikrer konverteringer og skaber leads. Det kræver unikt indhold af høj kvalitet – og content som er søgeoptimeret på specifikke keywords, så Google kvitterer med de bedste placeringer. 

Hos IIH Nordic er vores tekstforfattere eksperter i copywriting og har hjulpet virksomheder med at skabe indhold om alt fra forsikringer til rejsebranchen. Vi omsætter komplekse informationer til engagerende SEO-tekster, der løfter vores kunders salg. 

Vores tilgang tager altid udgangspunkt i kunden, og sammen lægger vi en skarp content-strategi baseret på en søgeordsanalyse. På den måde sikrer vi, at de rigtige søgeord rammes med skræddersyet indhold til hjemmesider.

Skarpt content skaber øget synlighed

Virksomheders online tilstedeværelse er afgørende i dagens digitale landskab, og i den sammenhæng spiller content af høj kvalitet en vigtig rolle. Mange potentielle kunder starter deres købsrejse med en søgning på internettet og ved at have SEO-optimeret indhold er I til stede, når kunderne efterspørger det. Jeres website kan være deres kilde til information, løsninger og inspiration – og på den måde kan I fange kundernes opmærksomhed, overbevise dem og få dem til at handle.

Når først content er optimalt tilpasset søgemaskinerne, vil det fortsætte med at generere organisk trafik i lang tid fremover. Det betyder, at I får en kontinuerlig strøm af potentielle kunder, selv når I ikke aktivt markedsfører eller annoncerer.  

Når virksomheder investerer i SEO-tekster, slår de dørene op til øget synlighed, målrettet trafik og en overflod af potentielle kunder. Vores specialister har dyb forståelse for de komplekse algoritmer, der styrer søgemaskinerne, og de ved, hvordan man skaber indhold, der får jeres virksomhed til at rangere højt i søgeresultaterne.

Disse udfordringer har vores kunder ofte med content-produktion

Content af høj kvalitet er afgørende for at drive trafik til hjemmesiden og skabe et synligt brand. Nogle af de udfordringer, vi ofte ser hos vores kunder med content-udvikling, er, at:

  • Antallet af besøgende på hjemmesiden er lavt, fordi indholdet ikke er søgemaskineoptimeret.
  • De har svært ved at gøre content målrettet, relevant eller værdifuldt og rammer derfor forbi målgruppen.
  • De måler og evaluerer ikke på content-indsatsen.
  • Der mangler konsistens i indholdet, som sikrer, at virksomhedens branding og tone of voice afspejles.

Kæmper I med nogle af de samme problemstillinger? Vi kan hjælpe jer med at udvikle indhold, der performer og får jeres brand ud over rampen til de rette målgrupper.

AI og content

AI er i rivende udvikling, og teknologien indfinder sig mere og mere på forskellige arbejdsområder, ikke mindst når det gælder content-produktion. I IIH anvender vi de nyeste teknologier inden for AI til at understøtte vores arbejde med udvikling af indhold. Vi anvender AI-tools til at optimere indholdet, og det sikrer, at vores kunder kan nyde godt af de mange fordele, som AI kan tilbyde – nemlig at produktiviteten øges, kvaliteten forbedres, og brugeroplevelsen højnes.

Content-strategi

Før der tastes løs på keyboardet og skabes unikt indhold, er det nødvendigt at lave en content-strategi, der beskriver, hvordan indhold bruges til at opnå forretningsmålene. Content-strategien er en omfattende plan, der definerer, hvordan indholdet skal produceres og publiceres for at engagere og tiltrække målgrupper – og for at øge virksomhedens synlighed og troværdighed. 

IIH hjælper jer med at lave en effektiv content-strategi, hvor vi sammen definerer mål, målgrupper, kanaler, emner og ikke mindst evaluering af indsatsområderne.

Content-analyse

Har I allerede content, gennemgår vi indholdet i en content-analyse. Her bliver det eksisterende indhold vurderet og evalueret for at afgøre, om det er effektivt til at nå jeres mål. 

Vi hjælper jer med at identificere, hvilken type indhold der fungerer bedst for jeres målgruppe og jeres mål, og hvordan indholdet kan optimeres for at opnå bedre resultater. Content-analysen giver et stærkt grundlag for at udvikle indhold, som er tilpasset jeres forretningsmål, som adskiller sig fra jeres konkurrenter, og som tager udgangspunkt i konkrete data.

Content-produktion

Når man producerer indhold, er det vigtigt at forstå målgruppens interesser og behov – og adressere spørgsmål, der er relevante og engagerende for dem. Forretnings- og markedsforståelse er derfor helt afgørende for at kunne producere fængende og værdiskabende tekster. 

En af IIH’s spidskompetencer er, at vi hurtigt sætter os ind i vores kunders forretning og markedet, de opererer på. Det gør os i stand til at udvikle content, der både rammer målgruppen og skaber synlighed. Vi er specialister i at skrive indhold til forskellige formater som blogindlæg, artikler, website-indhold og e-mail marketing, og vi formår at øge trafikken til jeres hjemmeside og generere leads.

Copywriting

Mangler I salgsorienteret content, der genererer konverteringer? Her er skarp copywriting en vigtig brik til at opnå forretningsmålene. Vi kan levere indhold, der er designet til at overtale målgruppen til at foretage en bestemt handling som at købe et produkt eller tilmelde sig en service. Vi har stor erfaring med at udarbejde copywriting i forskellige formater, der omfatter produktbeskrivelser, salgskampagner, annoncer, e-mail-markedsføring og landingssider.

Vi er eksperter i content-strategi og copywriting

Vores specialister hjælper virksomheder med at skrive og rådgive om content, der sikrer synlighed og topplaceringer i søgemaskinerne. Vi ved, hvordan SEO-optimeret indhold kan bane vejen for succes i det digitale landskab, og vi kan assistere i at udvikle content, der sikrer ​​målrettet trafik og konverteringer, der slår konkurrenterne af banen.

Vi er eksperter i content-strategi og copywriting

Vores specialister hjælper virksomheder med at skrive og rådgive om content, der sikrer synlighed og topplaceringer i søgemaskinerne. Vi ved, hvordan SEO-optimeret indhold kan bane vejen for succes i det digitale landskab, og vi kan assistere i at udvikle content, der sikrer ​​målrettet trafik og konverteringer, der slår konkurrenterne af banen.

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!