Google Marketing Platform

Hos IIH har vi i mange år hjulpet virksomheder med brugen af Google Marketing Platform, og vi ved, hvad der skal til, for at få det maksimale ud af platformen, så I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater, der kan mærkes.

Få succesfuld annoncering

Det er de færreste virksomheder i dag, der mangler data. Vi kan i højere grad tale om, at virksomheder har så meget data, at det er svært at finde netop dét, der skaber værdi for forretningen. De store mængder data, der strømmer igennem jeres digitale forretning, stiller høje krav til databehandling, og det kan vise sig at være både dyrt og ineffektivt, hvis ikke I har det store overblik over alle jeres marketingsaktiviteter.

Ingen digital virksomhed kan undgå brugen af forskellige platforme til deres markedsføring, men til gengæld kan centralisering af data skabe det manglende overblik, give værdifuld indsigt i jeres målgrupper samt åbne op for Big Data. Dét er blot nogle af de muligheder, jeres forretning kan drage fordel af ved at bruge Google Marketing Platform – og vores specialister står klar til at hjælpe jer hele vejen fra implementering til eksekvering og monitorering.

muusfoto_IMG_3005

Disse udfordringer har vores kunder ofte med Google Marketing Platform

Mange virksomheder opnår ikke det fulde potentiale af deres forskellige platforme, og nogle af de problemstillinger, vi ofte ser hos vores kunder, er:

  • De mangler at få centraliseret data
  • De har en kompleks kunderejse, der breder sig over mange kanaler
  • De har svært ved at overskue de mange forskellige systemer

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med jeres annoncering. Blandt vores kunder finder I bl.a. Nilfisk, Q8, Boligsiden, Balder og TopDanmark.

DV360: Google Display og Video 360

Vi hjælper virksomheder med at nå ud til deres målgruppe på tværs af forskellige digitale kanaler med DV360. Vores specialister forbedrer effektiviteten af vores kunders annonceringsstrategi gennem data og automatisering, så de får mest muligt ud af Display og Video 360.

Search Ads 360 (SA360)

Search Ads 360 er et vigtigt værktøj til at transformere jeres digitale markedsføring og understøtte jer i at nå jeres forretningsmål - og med hjælp fra vores specialister i SA360 lægger vi sammen ruten for jeres digitale succes.

Google Tag Manager

Vores solide erfaring med Google Tag Manager (GTM) sikrer jer den bedste rådgivning og håndtering af værktøjet. Vi hjælper jer med at komme godt i gang med Google Tag Managers mange muligheder, og vi kan understøtte jer i at administrere og implementere tags på en effektiv og fleksibel måde.

Looker Studio: Effektive dashboards til datavisualisering

Tag kontrol over jeres data, og udnyt jeres virksomheds analytiske potentiale med Looker Studio - vi sørger for, at I får anvendt teknologien optimalt med interaktive dashboards.

Campaign Manager 360

Vores specialister i Google Campaign Manager 360 guider virksomheder i, hvordan de optimerer deres digitale annoncering og får det fulde overblik over den samlede annonceringsindsats.

Google Analytics 360: Få det fulde udbytte af jeres data med GA360 og GMP

Når Google Analytics 360 kombineres med Google Marketing Platforms øvrige produkter, får I en komplet, datadreven løsning, der dækker hele spektret af digitale marketingaktiviteter.

Skab konkurrencefordele ved at samle jeres data ét sted

For at skabe digital fremgang kræver det, at I har styr på jeres data. De mange forskellige platforme, der i dag bruges til de digitale aktiviteter, gør det kompliceret for virksomheder og enkelte afdelinger at få et samlet overblik og for alvor kunne drage nytte af de synergier, der kan opstå ved at arbejde på tværs af platforme og med de forskellige digitale discipliner.

Google Marketing Platform giver et overblik, som I aldrig har haft før. Betydningsfuld data fra forskellige værktøjer, som alt sammen kan findes det samme sted. Det er platformen, hvor mere end 100 løsninger er samlet i én, og det giver uanede muligheder for samarbejde på tværs af teams, rapportering på tværs af platforme og enheder, og muligheden for at analysere data ud fra et holistisk synspunkt fremfor i siloer.

Hos IIH er vi Google Premier Partner og er dermed blandt top 3% af samtlige Google Ads bureauer i Danmark. Foruden at det giver jer adgang til eksempelvis beta-funktioner, udvidet support fra Google og særlig brancheindsigt betyder det også, at vi ved præcis, hvad I kan opnå ved at bruge Google Marketing Platformen, og hvordan et setup kan sættes sammen optimalt for jeres forretning.

5 gode grunde til at samarbejde med os

  1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
  2. Vi tænker Google Marketing Platform ind i en større sammenhæng
  3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
  4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data
  5. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!