SERVICES

Få succes i en digital virkelighed præget af kompleksitet

Meget har ændret sig, siden IIH Nordic startede i 2005

Det digitale landskab er blevet mangfoldigt – og det samme er IIH. I dag hjælper vi virksomheder med en lang række digitale discipliner – så de kan få succes i en digital virkelighed præget af kompleksitet.

Vi tror på et tæt samarbejde, når vi, med udgangspunkt i data, know-how og den nyeste teknologi og viden, tager jer med på en digital rejse, der realiserer jeres fulde potentiale og sikrer, at I er på forkant med udviklingen.

Vores mantra er; hvis du kan måle det, kan du forbedre det.

Strategi

Effektiv digital tilstedeværelse kræver, at I har fundamentet i orden. Vi hjælper vores kunder med den strategiske køreplan, der etablerer deres retning og sikrer, at de kapitaliserer på deres valg.

Data & Insights

For at drive en effektiv digital fremgang er det essentielt at have styr på data. Data er altid en del af den strategi, vi lægger for din virksomhed. Vi udnytter dataanalyse og forbrugerindsigt til at træffe de rigtige beslutninger.

Markedsføring

Med den dybeste indsigt og nyeste teknologi arbejder vi klogere og mere effektivt med alt fra SEO og SoMe til SEM, Display, YouTube og email-marketing.

Uddannelse

Det kræver indsigt at arbejde klogt, og opdateret viden er afgørende for succes i en digitalt foranderlig verden. Hos IIH deler vi ud af vores viden på vores kurser, workshops og foredrag.

Vi benytter IIH Nordic til vores internationale SEO-analyser, og vi værdsætter de handlingsorienterede og indsigtsfulde input, vi får.

Rasmus Lund
Rasmus LundProject ManagerRockwool

Jeg har været meget glad for vores lange samarbejde med IIH Nordic. Jeg oplever dem som optimale sparringspartnere, bl.a. fordi de formår at tænke proaktivt på Gyldendal Uddannelses vegne.

Laura Kock
Laura KockProjektleder, Gyldendal Uddannelse

IIH har givet os sparring til vores online forretning – kreativt såvel som analytisk. De fik brikkerne til at falde på plads, så vi kunne komme videre med det væsentlige. IIH har hjertet på det rette sted og taler samtidig klart og tydeligt til fornuften.

Brian Lund
Brian LundProject Manager, Experian

IIH Nordic er lig med kompetent rådgivning, hurtig respons og fremragende resultater. Ved at samle både Analytics, AdWords og SEO hos IIH, er vi blevet klogere på vores kunder og har fået langt højere ROI.

Anette Breith Mortensen
Anette Breith MortensenOnline Traffic Manager, Nic. Christiansen Gruppen

Man er ikke i tvivl om, at man er havnet på rette hylde, når man arbejder sammen med IIH. Uanset hvem derfra man møder, er det altid på fagligt højeste niveau og med god forretningsforståelse. Det ses sjældent inden for deres felt.

Tobias Brandt
Tobias BrandtWebredaktør, Kopenhagen Fur

Vi har gennem nogle år samarbejdet med IIH Nordic omkring søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og adwords, og vi er særdeles tilfredse med deres professionelle og imødekommende behandling. Vores mange spørgsmål og forslag bliver altid mødt med venlighed og forståelse, og vi oplever IIH Nordic som et kreativt og løsningsorienteret moderne firma.

Jan Meincke
Jan MeinckeCenterleder