Marketing automation

Kombinationen af marketing automation og integration af CRM-data er et effektivt middel, der giver jer et vigtigt forspring i jeres B2B-marketingstrategi. Ved at automatisere og personalisere marketingprocesser kan I spare tid og ressourcer - og samtidig opnå bedre resultater.

IIH Nordic – Brand Tracking

Få indsigt i, hvordan jeres brand klarer sig med IIH Nordics Brand Tracking. Det gør jer i stand til at træffe informerede beslutninger, der styrker jeres position på markedet.

AI kursus

Accelerér jeres brug af AI inden for digital marketing med vores kursus i generativ AI. Vi hjælper jer med at få det fulde udbytte af AI-værktøjer som ChatGPT, så I nemmere kan løse jeres marketingopgaver.

Google Marketing Platform

Hos IIH har vi i mange år hjulpet virksomheder med brugen af Google Marketing Platform, og vi ved, hvad der skal til, for at få det maksimale ud af platformen, så I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater, der kan mærkes.

ACTIVATE – optimér kunderejsen og opnå bedre resultater med AI

Optimér jeres performance med datadrevet beslutningstagning. Se, hvordan vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres viden om kunderne med AI.

Annoncering

Vi er specialister i online annoncering og har stor erfaring med at udarbejde kampagner, der rammer netop din målgruppe.

Web Analytics

Lad os stå for at analysere din digitale forretning, så du har mulighed for at træffe de rigtige beslutninger på et oplyst grundlag.

Digital strategi

Vi er eksperter i data og anvender det til at lægge en strategi, så din virksomhed kan nå forretningsmålene og indfri jeres digitale potentiale.

Konverterings­optimering (CRO) og UX

Vi ved, hvad der skal til for at øge konverteringsraten og få mest muligt ud af den trafik, du allerede har på dit website.

Søgemaskine­optimering (SEO)

Hvordan bliver man nr. 1 på Google? Med god SEO.
Derfor står vi klar til at hjælpe jer med søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside.

Google Cloud for Marketing

Data er afgørende for at træffe rigtige forretningsmæssige beslutninger. Vi ved, hvordan du får mest ud af dine data og omsætter dem til resultater.

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!