Services

Vi hjælper virksomheder med en lang række digitale discipliner, så de kan få succes i en digital virkelighed præget af kompleksitet.

Google Marketing Platform

Hos IIH har vi i mange år hjulpet virksomheder med brugen af Google Marketing Platform, og vi ved, hvad der skal til, for at få det maksimale ud af platformen, så I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater, der kan mærkes.

Annoncering

Vi er specialister i online annoncering og har stor erfaring med at udarbejde kampagner, der rammer netop din målgruppe.

Web Analytics

Lad os stå for at analysere din digitale forretning, så du har mulighed for at træffe de rigtige beslutninger på et oplyst grundlag.

Digital strategi

Vi er eksperter i data og anvender det til at lægge en strategi, så din virksomhed kan nå forretningsmålene og indfri jeres digitale potentiale.

Konverterings­optimering (CRO) og UX

Vi ved, hvad der skal til for at øge konverteringsraten og få mest muligt ud af den trafik, du allerede har på dit website.

Søgemaskine­optimering (SEO)

Hvordan bliver man nr. 1 på Google? Med god SEO.
Derfor står vi klar til at hjælpe jer med søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside.

Cloud for Marketing

Data er afgørende for at træffe rigtige forretningsmæssige beslutninger. Vi ved, hvordan du får mest ud af dine data og omsætter dem til resultater.

KONTAKT OS

Ræk ud, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du hører fra os inden for 24 timer.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.