Om IIH Nordic

Med et solidt erfaringsgrundlag og med over 50 dedikerede konsulenter har IIH Nordic siden 2005 arbejdet målrettet på at øge værdien af danske og internationale virksomheders digitale investering. Vi realiserer vores kunders fulde digitale potentiale.

Sådan arbejder vi hos IIH Nordic

IIH Nordics mission er at skabe værdi gennem den nyeste teknologi og digitale viden ved hjælp af løbende uddannelse og udvikling af dygtige mennesker. Vores fokus på at være frontløbere betyder, at vi er forrest i branchen ift. at udnytte det digitale landskabs mange muligheder for at skabe værdi for vores kunder. Det betyder også, at vi i begyndelsen af 2017 kunne indføre en 4-dages arbejdsuge på 30 timer for alle IIH Nordics ansatte – uden nedgang i løn. Vi oplever, at det giver højere tilfredshed, mindre sygefravær og stress – og ikke mindst, at det har positiv effekt på omsætningen.

muusfoto_IMG_2712

Vores Værdier

Glæde

Vi har fokus på den glade medarbejder, på det gode liv og på den tillidsfulde kunderelation. Vi vil gå glade på arbejde, og vi tror på, at en glædesfuld og lystbetonet tilgang til vores arbejdsopgaver er med til at sikre vores kunder ekstraordinære resultater.

Tillid

Vi arbejder med komplekse produkter og komplekse virksomheder i en kompleks, digital virkelighed. Derfor er tillid altafgørende for, at vi kan rykke fremad – både som kollegaer og som samarbejdspartnere og rådgivere for vores kunder.

HJÆLPSOMHED

Vi tager hjælpsomhed alvorligt – både i vores daglige arbejde og i det store perspektiv. Vi skal levere resultater af høj kvalitet, men vi skal også stå klar til at hjælpe, når nogen har behov for os. Uanset om det er en kunde, en kollega eller en tidligere samarbejdspartner.

Nysgerrighed

IIH stræber altid efter at afprøve nye løsninger. Dette betyder, at vi ikke er bange for at prøve det, som endnu ikke er blevet testet, og at vi fortsætter med at lære af det, der tidligere var ukendt.

medarbejder tilfredshed

Vision

Mest mulig livskvalitet gennem teknologi

Vores arbejde skal være lystbetonet, det skal være meningsfuldt, og vi skal have selvbestemmelse over vores liv og vores tid. Med intelligent brug af teknologi arbejder vi for at udvikle en arbejdsplads med livskvalitet i fokus. Vi tror på, at det giver værdi for både vores medarbejdere og vores kunder.

50+

konsulenter i hele Norden

1800+

Tilfredse kunder siden 2005

25+

tildelte priser & Nomineringer

tools VI ARBEJDER MED

LOOKER STUDIO

ANALYTICS

DISPLAY & VIDEO 360

CAMPAIGN MANAGER

ADS CREATIVE STUDIO

SEARCH ADS 360

OPTIMIZE

VORES CERTIFIKATER

Hold dig opdateret

Modtag IIH Nordic nyhedsbrev og hold dig opdateret på trends, services og viden.