ACTIVATE – optimér kunderejsen og opnå bedre resultater med AI

Når virksomheder anvender data til at træffe informerede beslutninger og optimere kunderejser, opstår der ofte forhindringer, der gør det svært at aktivere kundedata i markedsføring. Hos IIH Nordic har vi bygget enestående redskaber, der gør jer effektive på kort tid.

Brug data til at træffe bedre beslutninger med ACTIVATE

Data er i dag en integreret del af mange virksomheders måde at drive forretning på. Men det er ikke nok blot at indsamle data; det er afgørende at omsætte data til indsigter, der kan forbedre kundeoplevelsen.

Hos IIH Nordic har vi gennem mange år forsket i emnet, og med AI-teknologiens fremskridt giver det nye muligheder for at identificere trends, forstå mønstre og forudsige fremtidig adfærd på en enkel måde. Det er kritisk for at kunne træffe velinformerede beslutninger, der kan øge omsætningen og overskuddet – og ikke mindst tage førerpositionen i kampen om kunderne.

Vi kalder det ACTIVATE – fordi vi hjælper jer med at aktivere egne kundedata og tilføje AI-berigede beslutninger til jeres markedsføring. ACTIVATE udgøres af seks forskellige AI-modeller, der tilsammen dækker kunderejsen fra start til slut. Hver enkelt model er udviklet til et bestemt trin i kunderejsen og løser et konkret problem i virksomheden – uanset om det strategiske mål er øget kendskab, konverteringer eller en lavere churn-rate. 

På den måde kan AI-modellen efter blot få klik fra en bruger forudsige, om vedkommende er tilbøjelig til at blive på siden, at konvertere eller endda at købe et produkt – alt efter hvilken ACTIVATE-model en virksomhed vælger at bruge. 

muusfoto_IMG_2929

Disse udfordringer har vores kunder ofte med datadreven markedsføring

Selvom mange virksomheder har erkendt vigtigheden af dataplatforme, er der stadig udfordringer og misforståelser, der skal overvindes. I arbejdet med vores kunder støder vi ofte på følgende udfordringer, når det gælder dataplatforme:

  • De er usikre på, hvordan de skal komme i gang med at berige deres data, så det giver værdi for kunderejsen
  • De er ikke klar over, at det ofte kræver nøje og lang tilpasning af tekniske løsninger for at kunne passe til egen forretning
  • De mangler involvering af eksperter inden for dataanalyse og teknologi for at maksimere værdien af dataarbejdet
  • De er ikke bevidste om, at overførsel af data til en IT-løsning kan betyde tab af kontrol over data og ikke mindst usikkerhed om, hvem der ejer data, den dag løsningen skal flyttes til anden teknologi
  • Selvom de investerer i teknologi, har de svært ved at opnå et 360 graders overblik over kundedata – ganske enkelt fordi en løsning, der købes, ikke er bygget til lige netop deres data

Genkender I nogle af udfordringerne fra jeres virksomhed? Og kunne det være interessant at høre mere om, hvordan en AI-model kan give jer en genvej til at komme i gang med at aktivere data? Så står vi klar til at hjælpe jer med at udnytte jeres data til fulde.

Omdan rå data til værdifulde indsigter med AI-modeller fra IIH Nordic

En god kundeoplevelse er et vigtigt element i virksomheders konkurrenceevne. Men det kan være en lang proces at koble IT-systemer sammen og organisere data, så de kan give indsigt i, hvilke behov jeres kunder og besøgende har. Derfor ender mange virksomheder med en løsning, hvor kundeoplevelsen ikke altid hænger godt sammen på tværs af forskellige kommunikationskanaler.

Hos IIH Nordic arbejder vi med at gøre det enkelt for jer at benytte AI til at kunne ramme jeres kunder og deres aktuelle behov langt bedre. Vi tager udgangspunkt i den teknologi, I allerede har, og skaber et 360 graders overblik over de data, I ligger inde med. 

Udgangspunktet for ACTIVATE er, at modellen baseres på virksomhedens egne data fra de værktøjer, som en virksomhed allerede bruger i forvejen. Derfor slipper virksomheden for en uoverskuelig omvæltning i systemer eller at investere i nye, dyre værktøjer. 

I en tid, hvor det bliver mere og mere vigtigt at eje sine egne data og have fuld kontrol over datamodellen, ser vi en styrke i at kunne bygge og give kontrollen over data videre til vores kunder. Derfor opbevares alle data på vores kunders egen infrastruktur.

Skulle I have behov for mere end AI-modeller til jeres data, kan vi være bisidder og rådgive om, hvilket tool I med fordel kan lægge ovenpå datafundamentet, vi har bygget gennem ACTIVATE. Vores eksperter hjælper med at finde frem til den rette løsning, der passer til netop jeres behov, og de sikrer, at I får aktiveret og omsat jeres data til værdifulde indsigter.

5 gode grunde til at samarbejde med os

  1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
  2. Vi tænker dataaktivering og AI ind i en større sammenhæng
  3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
  4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data på kort tid
  5. Vi har arbejdet med nogle af de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!