AI kursus

Accelerér jeres brug af AI inden for digital marketing med vores kursus i generativ AI. Vi hjælper jer med at få det fulde udbytte af AI-værktøjer som ChatGPT, så I nemmere kan løse jeres marketingopgaver.

Praktiske workshops giver hands on-erfaring med AI

AI kan anvendes på et hav af forskellige opgaver og processer inden for digital marketing, og nye anvendelsesmuligheder kommer konstant til. Vi tilbyder AI kurser inden for SEO, betalt annoncering, content samt salg, så hele paletten af marketingdiscipliner er dækket ind med en dedikeret workshop. 

Hver enkelt workshop er skræddersyet med den nyeste viden, anbefalinger til tools og øvelser der giver jer færdigheder i at anvende teknologien. På den måde får I både set og demonstreret forskellige AI-værktøjer og får samtidig selv mulighed for at øve jer i at bruge dem til jeres arbejdsopgaver. 

Hos IIH Nordic er AI en fast del af arbejdsprocessen, når vi udfører SEO, udvikler content eller arbejder med betalt annoncering. Vi er first movers, når det gælder nye teknologier, og vi har længe været i gang med at knække koden til, hvordan AI bedst udnyttes til at optimere arbejdet med digital marketing. Det kommer til gavn for jer, når I deltager i vores AI kursus. I skal ikke bruge tid på at finde frem til de bedste måder at anvende teknologien – vi ved, hvordan I får det største udbytte af AI fra dag ét.

muusfoto_IMG_2712

Disse udfordringer har vores kunder ofte med brugen af AI

Med det hurtige tempo, som AI sætter for dagen, er det både svært og komplekst at følge med i teknologien. Nogle af de typiske problemstillinger, vi ofte møder hos vores kunder, er, at:

 • De har ikke tiden og overblikket til at sætte sig ind i anvendelsesmulighederne, som teknologien tilbyder 
 • De ved ikke, hvilket AI-tool de får mest udbytte af
 • De bruger kun få funktioner og udnytter ikke AI-værktøjernes fulde potentiale
 • De er usikre på, hvordan fremtidens arbejde med digital marketing bliver påvirket af AI

Kan I genkende nogle af problemstillingerne fra jeres forretning? Vi kan hjælpe med at guide til de bedste AI-værktøjer og lære jer, hvordan I kan bruge dem optimalt i jeres arbejde.

Optimér jeres marketingarbejde med et kursus i AI

AI er på rekordtid blevet et af de mest omtalte og debatterede emner i samfundet, og særligt inden for digital marketing er der mange fordele at hente, når teknologien bliver en del af værktøjskassen. Men det kan være en udfordring at få udnyttet AI’s potentiale.

Med et AI kursus hos IIH Nordic bliver I klædt ordentligt på til at anvende teknologien som en nyttig hjælp til jeres daglige arbejdsopgaver. Vi underviser jer i alle de tips og tricks, der gør arbejdet med digital marketing mere effektivt og skaber højere kvalitet i outputtet, så I kan levere bedre resultater.

Efter vores AI workshops har I:

 • Lært hvordan man kan anvende AI til at skrive SEO-optimerede tekster hurtigere
 • Fået anbefalinger til ChatGPT’s bedste marketing-plugins 
 • Fået viden om, hvordan AI kan effektivisere udvikling af annoncetekster
 • Fået undervisning i, hvordan man laver en god prompt 
 • Gennemført øvelser, der gør jer klogere på, hvordan arbejdet med salgsmails kan optimeres med AI-værktøjer

 

Uanset branche kan vi skræddersy et AI kursus til jer, der fokuserer på netop jeres arbejdsopgaver og udfordringer, så I med det samme er foran i AI-kapløbet.

6 gode grunde til at samarbejde med os

 1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
 2. Vi tænker AI ind i en større sammenhæng
 3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
 4. Vi tilbyder skræddersyede kurser, der imødekommer jeres specifikke behov
 5. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data
 6. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!