IIH Nordic – Brand Tracking

Få indsigt i, hvordan jeres brand klarer sig med IIH Nordics Brand Tracking. Det gør jer i stand til at træffe informerede beslutninger, der styrker jeres position på markedet.

Opbyg en robust brandingstrategi med IIH Nordics Brand Tracking

I et dynamisk forretningslandskab er det afgørende at kunne håndtere og evaluere sit brand effektivt. Derfor har vi udviklet et skræddersyet digitalt værktøj dedikeret til netop dette formål. Med IIH Nordics Brand Tracking kan I overvåge jeres brand performance og få værdifulde indsigter, der er nødvendige for at opbygge en stærk brandingstrategi.

Vores omfattende dashboard sikrer jer et klart overblik over jeres brands performance. Dashboardet er baseret på dybdegående analyser og giver jer værdifulde indsigter i klassiske metrikker som:

 • Brand awareness
 • Brand funnel
 • Brand drivers
 • Media recognition

 

Med IIH Nordics Brand Tracking bliver I ikke kun klogere på de klassiske metrikker. I får også indsigt i den følelsesmæssige relation, der opstår mellem jeres brand og kunderne. Ved at identificere nøglefaktorer, der driver jeres brand fremad, får I mulighed for at finjustere jeres strategier, så de rammer jeres målgrupper mere effektivt. Vores brand tracking sikrer jer den rette viden, så I kan træffe informerede beslutninger om jeres brand fremadrettet.

muusfoto_IMG_2885

Disse udfordringer har vores kunder ofte med brand tracking

Der kan være flere faktorer, der betyder, at virksomheder negligerer deres brand tracking. Nogle af de typiske problemstillinger, vi ofte møder hos vores kunder, er, at:

 • De har budgetbegrænsninger til deres marketing, og det betyder, at brandingindsatsen bliver nedprioriteret
 • De fokuserer for meget på performance inden for digital marketing og glemmer deres brand
 • De har svært ved at evaluere effektivt på deres brand og følge udviklingen

Kan I genkende nogle af problemstillingerne fra jeres forretning? Vi kan hjælpe med at tracke jeres brands performance, så I har det fulde overblik med dybdegående målinger.

Boost brandet med ekspertrådgivning

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at tracke jeres brand performance, så I kan skabe vækst og sikre jer en førerposition blandt konkurrenterne. For at kunne implementere IIH Nordics Brand Tracking kræver det blot følgende input fra jer:

 • En liste med hvilke konkurrenter I gerne vil sammenligne jeres brand med
 • Beslut, hvilke brand drivers der skal trackes
 • Formulér to custom spørgsmål, der skal indgå i vores analyse

 

Med denne information kan vi opsætte jeres brand tracking og guide jer i, hvordan I får mest ud af dashboardet. 

Foruden en dybdegående brand-analyse og et dashboard med alle indsigterne får I ekspertrådgivning baseret på jeres brand performance af vores erfarne brandstrateg og Director of Client & Consulting, Mads Ben Hur.

Prisen for brand tracking, dashboardet og ekspertanbefalinger starter fra 45.000 kr., og der er mulighed for at sætte kontinuerlig tracking op, som samtidig kommer med en attraktiv afregningsmodel. Uanset hvad jeres behov er, kan vi skræddersy en løsning, der passer til jeres virksomhed og brand, så I kan realisere jeres fulde potentiale.

6 gode grunde til at samarbejde med os

 1. Vi sørger for, at analyser hurtigt bliver til brugbare indsigter
 2. Vi sikrer, at I kan træffe datadrevne beslutninger om jeres brand
 3. Vi tilbyder ekspertanbefalinger som en del af servicen
 4. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
 5. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data
 6. Vi arbejder med nogle af de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!