Søgemaskine­optimering (SEO)

Vi har siden 2005 hjulpet store danske og internationale virksomheder med at nå til tops i Googles søgeresultater – helt derop, hvor det gør en forskel for omsætningen og brandkendskabet.

Styrk jeres organiske trafik og opbyg brand awareness

9 ud af 10 kunderejser starter i en søgemaskine. Hertil er søgemaskineoptimering blandt de mest effektive digitale kanaler, når det handler om ROI. Det gør SEO til en vigtig disciplin, men skal man maksimere udbyttet af sin SEO-indsats, kræver det strategi og erfaring – og især at den spiller sammen med de øvrige dele af forretningen. Derfor er det vigtigt, at vi lærer jer godt at kende og ved alt, der er værd at vide om jeres kunder, kompetencer, forretningsmodel, ambitioner og KPI’er.

God forretningsforståelse og kendskab til jeres ressourcer, prioriteter, muligheder og udfordringer giver os nemlig de bedste forudsætninger for at hjælpe jer med at finde ud af, hvordan SEO kan gøre en forskel for jeres forretning.

muusfoto_IMG_3162

Disse SEO-udfordringer ser vi ofte hos vores kunder

Der findes mange SEO-relaterede udfordringer, men de mest almindelige udfordringer, vi ser hos vores kunder, er, at:

 • Der mangler en strategi og/eller forståelse for, hvordan SEO kan bidrage og hvor effektivt det er ift. andre kanaler
 • De ikke har identificeret de søgeord, som er vigtige for forretningen
 • Indholdet passer ikke til brugernes situation og behov
 • Deres tekniske fundament halter, f.eks. struktur, loadspeed, redirects, 404, scripts mv.
 • De forskellige afdelinger og lokale enheder har ikke en koordineret SEO-indsats
 • De taber terræn til konkurrenterne men kender ikke årsagen
 • De har mange besøgende men få konverteringer
 • De mangler sparring for at løfte SEO-indsatsen til næste niveau

Genkender du en eller flere af problemstillingerne fra din egen forretning? Så er vi den rette sparringspartner til søgemaskineoptimering for dig. Vores referencer tæller bl.a. Vestas, Rockwool, VELUX, Alka, Chr. Hansen, Neye, TDC, IKEA, Bonnier og JDE. Vi har et bredt branchekendskab og masser af erfaring, både med danske og internationale kunder samt B2B, B2C og D2C..

God forretningsforståelse skaber de bedste resultater

Hos IIH Nordic tror vi på, at de bedste resultater skabes med de skarpeste hjerner ombord, med adgang til den nyeste teknologi, med udgangspunkt i data og med respekt for kundens målsætninger.

Et partnerskab, hvor vi tør stille krav.
Som digitalt bureau stiller vi også krav til jer som kunde. Det gør vi, fordi vi har en ambition om at realisere jeres fulde digitale potentiale, og skal vi opnå det sammen, kræver det de rette kompetencer, gensidig tillid og et tæt samarbejde. Vi ønsker ambitiøse kunder, som vil skabe succeshistorier sammen med os, og som er villige til at investere tid og ressourcer i deres digitale forretningsudvikling.

Vi matcher jeres behov for rådgivning, sparring og eksekvering
Hvis der er noget, vi har lært efter over 15 år i branchen, så er det, at ingen kunder er ens. Derfor tager vores samarbejder altid udgangspunkt i jeres situation, kompetencer og behov for rådgivning, sparring og eksekvering. Hos os er der ingen færdige pakkeløsninger, men fleksibilitet og en åben dialog om, hvad I har behov for, og hvordan vi bedst kan hjælpe jer med at løfte forretningen. Sammen kan vi skabe resultater.

5 gode grunde til at samarbejde om SEO med os

 1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
 2. Vi tænker SEO ind i en større sammenhæng
 3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
 4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data
 5. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Ræk ud, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du hører fra os inden for 24 timer.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.