GA360

Hos IIH Nordic har vi i mange år hjulpet danske og internationale virksomheder med deres web analytics, herunder GA360 – den førende enterprise-platform til ægte datadreven markedsføring.

Styrk bundlinjen med den bedste dataplatform til Enterprise

I dag tager de fleste moderne virksomheders digitale strategi afsæt i datastrømme fra flere forskellige kilder, for at kunne give det komplette overblik over alle grene af forretningen. Det stiller høje krav til ikke blot den tekniske opsætning, men også integration, analyse og de beslutninger der tages på baggrund af denne data.

Større virksomheder har ofte flere og mere komlekse datastrømme, og her opstår behovet for skræddersyede løsninger, værktøjer der kan skaleres og øget support. Med Google 360 Suite kan I drage fordel af den førende Enterprise-platform der består af et sæt af online værktøjer, der giver én indgang til optimering af jeres webperformance. Kort sagt, gør Google Analytics 360 det komplekse mere simpelt i én, sammenhængende datadreven platform til digital markedsføring

For at kunne hjælpe jer med GA360 kræver det først og fremmest, at vi har en dybdegående forståelse for jeres forretning og målsætninger. Når dette fundament er på plads kan vi, i et tæt samarbejde med vores specialister sikre, at I får fuld værdi ud af opsætningen af Google Analytics 360 suiten.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for GA360, og otte gange er vi kåret som de bedste til at analysere og anvende data. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for GA360, og otte gange er vi kåret som de bedste til at analysere og anvende data. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

muusfoto_IMG_2999

Én datadrevet platform gør det komplekse simpelt

I en stadig mere kompleks verden, hvor fladen mellem online og fysiske aktiviteter langsomt smelter sammen, stiger behovene til de værktøjer vi bruger til at samle data, og kravene til de specialisterne der kan forvandle de mange tal til skarpe observationer og velbegrundede anbefalinger.

Når det handler om Google Analytics kan mange mindre virksomheder klare sig med standardløsningerne, mens de større virksomheder kan maksimere deres potentiale og lønsomhed ved enterprise-platforme som GA360. Dette er den førende platform til datadreven markedsføring, og består af et sæt uundværlige online værktøjer der samles bag én indgang som mindsker kompleksiteten og øger effektiviteten.

Gennem mange års erfaring med Google Analytics hos danske og udenlandske virksomheder ved vi, hvordan vi kan tage jeres web analytics til næste niveau. Det gør vi bl.a. ved at arbejde os igennem indledende behovsafdækning og datastrategi til BigQuery, KPI’er, korrekt og avanceret opsætning, uddannelse og træning i systemet, rapportering og analyse, vedligeholdelse af system og tracking, brug af intelligente plugins, sikring af forankring i organisationen, udvikling af dashboards og endelig brug af Machine learning samt AI til eksempelvis intelligent overvågning.

Resultatet er en solid og stabil tracking infrastruktur, hvor I ikke skal bekymre jer om datamængder og kapacitetsproblemer.

Disse udfordringer har vores kunder ofte med GA360

Mange større virksomheder får, grundet deres ofte mere komplekse databehov, ikke det maksimale ud af deres Google Analytics, og nogle af de udfordringer vi ofte ser hos vores kunder er:

 • Deres datamængder overstiger grænserne i den gratis version
 • De har behov for dedikeret support
 • Deres organisation stiller kræv til skræddersyede løsninger, for at kunne udnytte dataen optimalt
 • De har brug for en service level agreement
 • De har mange krav til GMP integration

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med jeres GA360 opsætning. Blandt vores kunder finder I bl.a. Nemlig og Bestseller.

IMG_5090

Køb af licens

IIH Nordic er som en af få organisationer blevet godkendt som officiel Google Analytics 360-forhandler. Efter at have gennemgået en kontrolproces, hvor vores kompetenceniveau, supportmuligheder og avancerede forståelse af Google Analytics’ potentiale i en forretningssammenhæng blev evalueret. Ved at erhverve din licens gennem IIH Nordic sikrer du dig et konstant fokus på dit afkast af analytics.

Contract management

Komplekse organisationer har komplekse behov for analytiske kontrakter. Hos IIH Nordic har vi specialiseret os i at sikre organisationer de bedst mulige vilkår og priser på deres kontrakter. Vi sikrer også løbende, at kontakten udnyttes maksimalt med fokus på, at vores kunder får et endnu bedre afkast af analytics.

User management

En af de største risici i forbindelse med analyser og analysedata er den manglende brugerstyring på tværs af organisationen. For at minimere risikoen for et databrud hjælper vi med at sikre, at folk har adgang til de relevante data, så længe de har brug for dem.

Kontostruktur

Med en Google Analytics 360-opsætning kan du optimere din kontostruktur, ikke kun for at sikre, at de rigtige personer har adgang til de rigtige data, men også for at sikre, at du ikke sporer dobbelte eller overflødige elementer. Da omkostningerne er bundet til sporing, vil optimering af din sporing betyde minimale omkostninger til drift af analytics.

Generel support

IIH Nordic har været Google Analytics Certified Partner siden 2010, og har opbygget en fremragende track record og erfaring omkring analytics support, som vores Google Analytics 360-kunder nyder godt af i dag. Vi har uddannet virksomheder og medarbejdere i Google Analytics i mere end 15 år, og hjælper ikke kun med at løse dine problemer hurtigt, vi forsøger også at sikre, at du vokser i processen.

5 gode grunde til at samarbejde om GA360 med os

 1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
  For os er vidensdeling en vigtig del af kunderelationen, for det gavner samarbejdet, når I bliver dygtigere til det, vi laver. Når I kan snakke med om jeres datainfrastruktur og vi sammen kan lægge en plan for, hvordan I når jeres mål.
 2. Vi tænker data på tværs af forretningen
  Hos IIH Nordic arbejder vi med meget andet end Google Analytics. Vi råder også over specialister i CRO, UX, Content Marketing, annoncering og SEO. Det betyder, at vi altid har hele den digitale palette med, når vi arbejder med jeres GA360 opsætning, for at sikre synergi med jeres øvrige marketingaktiviteter og virksomhedens digitale strategi.
 3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
  Som Google Marketing Platform partner kan vi, udover at give en klækkelig rabat på licens, sørge for at I får optimal værdi ud af værktøjets fordele, og overgangen til Premium-løsninger og holde jer opdateret på hvordan værktøjet udvikles. Vi udfordrer konstant status quo og søger nyere og smartere måder at arbejde på, og det drager I fordel af.
 4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres kundedata
  Data er udgangspunktet for alt, hvad vi laver, og vi vil gerne hjælpe jer med at blive bedre til at indsamle, analysere og udnytte de data, I har adgang til. Data er nemlig med til at sikre, at vi sammen træffer de bedste beslutninger for jeres forretning.
 5. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden
  Nemlig og Bestseller er nogle af de større kunder, vi har hjulpet med GA360 Enterprise-løsninger.

KONTAKT OS

Ræk ud, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du hører fra os inden for 24 timer.

Navn(Required)
privatlivspolitik(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.