BLIV EN DEL AF et TEAM

Går du med en drøm om, at blive en del af IIH Nordic?
Dét kan vi godt forstå. Måske er det lige dig vi mangler!

Vil du være en del af teamet?

Bliv en del af et team med ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Ledige stillinger

Digital Marketing & Paid Media Praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for digital annoncering på Google og Social Media platforme? Så har du nu muligheden til praktik i en utraditionel arbejdsplads i efteråret 2023.

SEO & Content Marketing Praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for søgemaskineoptimering og content marketing? Så har du nu muligheden til praktik i en utraditionel arbejdsplads i efteråret 2023.

Google Cloud Technical Lead

Er du en passioneret Google Cloud Professionel med et kommercielt mindset og evner inden for ledelse? Er du ekspert inden for Cloud for Marketing og vil du være med til at skabe gode resultater for vores kunder? Så er det dig, vi mangler til at lede vores Cloud og Data Science team.

Programmatic Specialist

Vil du have ansvar for at udarbejde, levere og optimere vores display- og videokampagner i DV360? I rollen som Programmatic Specialist bliver du en vigtig brik både ud mod kunderne, men også som en del af den interne udvikling og opbygning af kompetencer og ydelser.

Paid Social Media Specialist

Hos IIH Nordic søger vi netop nu en passioneret Paid Social Media Specialist der både fagligt og forretningsmæssigt kan være med til at vækste afdelingen og arbejde med nogle af de største danske og internationale brands. I rollen vil du både skulle eksekvere, rådgive og sælge vores konsulentydelser alt i mens du leder dine egen kundeportefølje, naturligvis med sparring fra det øvrige team.

Google Analytics Specialist

Er du klar til at tage dine analytics kompetencer til et internationalt niveau, så er det dig IIH Nordic leder efter.

Vi oplever i øjeblikket en voksende efterspørgsel efter Google Analytics, Google Tag Manager med cloud integration og vi har brug for endnu en dedikeret ildsjæl der brænder for analytics til at være med på holdet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os