BLIV EN DEL AF et TEAM

Går du med en drøm om at blive en del af IIH Nordic?
Dét kan vi godt forstå. Måske er det lige dig, vi mangler!

Vil du være en del af teamet?


Bliv en del af et team med ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Hvis du er interesseret i at modtage mails fra os og ønsker at være i vores system, når vi leder efter nye kollegaer, så connect med os gennem linket herunder!

Ledige stillinger

Marketing Manager

Are you a curious marketer and strong communicator, who can take ownership of a company’s marketing activities? We are now looking for a marketing manager who can take our own marketing activities to the next level.

Digital Marketing and Paid Media Praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for digital annoncering på Google? Så har du nu muligheden for at komme til at arbejde med et super spændende fagområde i en meget attraktiv virksomhed. Lige nu søger vi nemlig praktikanter i vores Paid Media team til foråret 2024.

SEO, Content og AI Praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for søgemaskineoptimering og content marketing? Så har du nu muligheden for at komme til at arbejde med et super spændende fag-område i en meget attraktiv virksomhed. Lige nu søger vi nemlig praktikanter i vores SEO team til foråret 2024.

Project Associate Praktikant

Er du interesseret i projektledelse, og vil du gerne udvikle dine praktiske kompetencer yderligere i en erhvervsmæssig sammenhæng? Vi søger en praktikant til at bistå med projektledelse for vores portefølje af danske og internationale kunder i foråret 2024. Du vil være stærkt involveret i at optimere vores klient- og projektledelsesprocesser, og arbejde sammen med højt dygtige og sociale kollegaer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os