BLIV EN DEL AF et TEAM

Går du med en drøm om at blive en del af IIH Nordic?
Dét kan vi godt forstå. Måske er det lige dig, vi mangler!

Vil du være en del af teamet?


Bliv en del af et team med ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Hvis du er interesseret i at modtage mails fra os og ønsker at være i vores system, når vi leder efter nye kollegaer, så connect med os gennem linket herunder!

Ledige stillinger

Marketing Manager

Are you a curious marketer and strong communicator, who can take ownership of a company’s marketing activities? Do you have experience with Hubspot? At IIH Nordic, we are looking for a marketing manager who can take our own marketing activities to the next level. You will be responsible for strengthening our brand and market position by developing a marketing strategy that will attract and retain new clients and help us reach our revenue goals.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os