BLIV EN DEL AF TEAM IIH NORDIC

Går du med en drøm om, at blive en del af IIH Nordic? Dét kan vi godt forstå. Måske er det lige dig vi mangler!

Vil du være en del af teamet?

Bliv en del af et team med ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Ledige stillinger

SEM Specialist

Hos IIH Nordic søger vi netop nu en passioneret SEM Specialist der både fagligt og forretningsmæssigt kan være med til at vækste afdelingen og arbejde med nogle af de største danske, nordiske og internationale brands såsom VESTAS, TELENOR, JDE, ALLER LEISURE, SIEMENS m.fl.
Lyder det som noget for dig? Så læs mere om stillingen her.

Head of Client Service & Strategy Consulting

Vi leder efter en Head of Client Service & Strategy Consulting, som har en passion for at skabe vækst, og drømmer om at lede et team af digitale eksperter. Du vil samtidig stå for vedligeholdelsen af vores Google Cloud Partner relation og den strategiske udvikling af IIH Nordic. Lyder det som noget for dig?

Google Cloud Technical Lead

Er du en passioneret Google Cloud Professionel med et kommercielt mindset og evner inden for ledelse? Er du ekspert inden for Cloud for Marketing og vil du være med til at skabe gode resultater for vores kunder? Så er det dig, vi mangler til at lede vores Cloud og Data Science team.

Head of Google Marketing Platform & Analytics

Vi er på udkig efter en Head of Google Marketing Platform & Analytics som brænder for at lede et team af dygtige eksperter og tage ansvar for såvel salg som kundepleje. Lyder det som dig? Så læs meget mere om stillingen her.

Senior SEO Specialist

Vi søger netop nu en Senior SEO Specialist. Leder du efter en ambitiøs arbejdsplads, som tager work-life balance alvorligt? Og har du stærke SEO-kompetencer og erfaring med at styre SEO-projekter for større websites? Så er det måske dig, vi leder efter!

Digital Marketing og Paid Media Praktiktant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for Google Ads, Google Analytics og Paid Social? Så har du nu muligheden for at komme til at arbejde med et super spændende fag-område i en meget attraktiv virksomhed. Lige nu søger vi nemlig praktikanter i vores Paid Media team med start i foråret 2023.
Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Senior programmatic specialist

Vi søger netop nu en passioneret Senior Programmatic Specialist der både fagligt og forretningsmæssigt kan være med til at vækste afdelingen og arbejde med nogle af de største brands.

Grafisk praktikant

Har du lyst til at sætte dit aftryk på IIH Nordics og vores kunders visuelle identitet og online tilstedeværelse? Så er du måske vores nye grafiske praktikant til efteråret 2022.

SEO & Content praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for søgemaskineoptimering og content marketing? Så har du lige nu mulighed for at blive vores nye SEO & Content praktikant til efteråret 2022.

Google Analytics Specialist

Er du klar til at tage dine analytics kompetencer til et internationalt niveau, så er det dig IIH Nordic leder efter.

Vi oplever i øjeblikket en voksende efterspørgsel efter Google Analytics, Google Tag Manager med cloud integration og vi har brug for endnu en dedikeret ildsjæl der brænder for analytics til at være med på holdet.

Senior commercial strategy consultant

Er du interesseret i at hjælpe kommercielle virksomheder med strategi planlægning? Bliv en del af et team hos et etableret og respekteret digitalt bureau, som er kendt for at være det bedste Analytics hus i Danmark. Bliv en del af IIH Nordic.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os