BLIV EN DEL AF et TEAM

Går du med en drøm om, at blive en del af IIH Nordic?
Dét kan vi godt forstå. Måske er det lige dig vi mangler!

Vil du være en del af teamet?


Bliv en del af et team med ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Hvis du er interesseret i at modtage mails fra os og ønsker at være i vores system, når vi leder efter nye kollegaer, så connect med os gennem linket herunder!

Ledige stillinger

Digital Marketing & Paid Media Praktikant

Har du lyst til at lære mere om digital marketing og styrke dine evner inden for digital annoncering på Google? Så har du nu muligheden for at komme til at arbejde med et super spændende fag-område i et socialt team. Lige nu søger vi nemlig praktikanter i vores Paid Media team til efteråret 2023.

Super serviceorienteret Office Assistant

Vi søger en social, proaktiv og udadvendt ildsjæl, som sætter en ære i højt serviceniveau, koordinering, strukturering, opfølgning og ikke mindst – en person der kunne tænke sig at være en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser!

Client Relationship Manager

Er du en fremragende kommunikatør, drevet af onboarding og vækst af kunder, og finder du interesse for at styre analytics og digitale marketingprojekter? Så ser vi frem til at høre fra dig!

Project Associate Praktikant

Er du interesseret i projektledelse, og vil du gerne udvikle dine praktiske kompetencer yderligere i en erhvervsmæssig sammenhæng?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os