Annoncering

Siden 2005 har IIH Nordic hjulpet danske og internationale virksomheder med annoncering på tværs af platforme for at vækste deres digitale forretning. Som Google Premier Partner er vi blandt branchens top 3% og vores specialister har præcis det der kræves, for at skabe resultater i samarbejde med jer.

Få mere værdi ud af jeres annoncering med certificerede konsulenter

Digital annoncering er en disciplin langt de fleste virksomheder skal sætte sig ind i, og til dels mestre, i dag, hvis de ønsker at fastholde deres eksisterende kundebase og bygge nye kunderelationer. Det betyder også, at annoncering hele tiden bliver mere og mere komplekst, i takt med at der kommer nye teknologiske muligheder, sikkerhedsmæssige begrænsninger og større budgetter, som leder til øget konkurrence.

Det kan være svært for enkelte medarbejdere at opretholde tilstrækkelig dybdegående viden om de forskellige platforme og kanaler, til at kunne planlægge såvel som eksekvere og optimere effektivt. Her kan vores erfarne specialister hjælpe jer med at løfte den digitale indsats på tværs af hele kunderejsen, og være den professionelle sparringspartner jeres marketingafdeling mangler, når det kommer til at vælge de rette platforme, udforme en intelligent strategi og levere kontinuerlige resultater.

muusfoto_IMG_3002

Disse udfordringer har vores kunder ofte med annoncering

Med den stigende kompleksitet inden for annoncering, stiger antallet af udfordringer også. Her er nogle af de problemstillinger vores kunder ofte præsenterer os for:

 • De oplever lav synlighed og dermed mindre salg
 • De ønsker øjeblikkeligt løft i deres omsætning
 • De mangler indsigt i den værdi annoncering kan skabe
 • De benytter sig af annoncering på de forkerte kanaler
 • De har ikke defineret eksisterende og potentielle målgrupper
 • De ønsker mere trafik

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med jeres annoncering. Blandt vores kunder finder I bl.a. Elkjøp, Nemlig, Merck og Bestseller.

Løft omsætningen og vækst jeres forretning med intelligent annoncering

Med et stigende antal platforme og kanaler der kan bruges til online annoncering, er det essentielt at have styr på hvor I får mest værdi af jeres annoncekroner. Det er forsvindende let at kaste store budgettet efter ineffektive kampagner, og vores erfaring siger, at den største udfordring ofte ligger i, hvordan virksomheder indsamler, analyserer og tager beslutninger på baggrund af fejlagtig eller misforstået data.

For at kunne høste resultater af annoncering handler det, uanset hvilken platform og kanal, om først og fremmest at forstå jeres kunders færden på tværs af platforme og at vide hvordan I skal aktivere dem. Det er noget, som vores specialister har mange års erfaring I, og kan hjælpe jer med.

Med et indgående kendskab til jeres målgruppes behov og hvor de bruger deres tid, kan vi sammen lægge en plan for, hvordan I forvandler KPI’er til en konkret handlingsplan der tager højde for valget af platforme og kanaler, hvordan machine learning og algoritmer kan frigive tid til det meningsfulde arbejde, og hvordan et effektivt annoncesetup kan skrues sammen, så det sikrer et afkast måned efter måned.

Annoncering på sociale medier

Hos IIH har vi i mere end 15 år hjulpet virksomheder med at indfri deres ambitiøse mål på sociale medier, ved at rådgive om planlægning, eksekvering, optimering af kampagner samt ved at skabe forståelse for platformenes værdier og give indsigt i målgruppers færden.

Google Ads

Vi har i mere end 17 år hjulpet danske og internationale virksomheder med Google Ads-universet. Vi ved derfor hvad der skal til, for at I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater der gør en forskel for forretningen.

Google Marketing Platform

Hos IIH har vi i mange år hjulpet virksomheder med brugen af Google Marketing Platform, og vi ved hvad der skal til, for at få det maksimale ud af platformen så I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater der kan mærkes.

5 gode grunde til at samarbejde om annoncering med os

 1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
  For os er vidensdeling en vigtig del af kunderelationen, for det gavner samarbejdet, når I bliver dygtigere til det, vi laver. Når I kan snakke med om jeres forskellige udfordringer med annoncering kan vi sammen kan lægge en plan for, hvordan I når jeres mål.
 2. Vi tænker annoncering ind i en større sammenhæng
  Hos IIH Nordic arbejder vi med meget andet end annoncering. Vi råder også over specialister i CRO, UX, Content Marketing og Analytics. Det betyder, at vi ved hvordan I kan få det meste ud af jeres annoncekroner, ved at skabe synergier på tværs af de digitale discipliner.
 3. Vi har adgang til de nyeste tools og teknologier
  Hvis I skal have mest muligt ud af jeres annoncebudget, så kræver det, at I har adgang til de nyeste teknologier og de bedste værktøjer – det får I, når I vælger os som samarbejdspartner. Vi udfordrer konstant status quo og søger nyere og smartere måder at arbejde på. Som Google Premier Partner kan vi bl.a. give jer ekstra fordele når det kommer til Google Ads.
 4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres kundedata
  Data er udgangspunktet for alt, hvad vi laver, og vi vil gerne hjælpe jer med at blive bedre til at indsamle, analysere og udnytte de data, I har adgang til. Data er nemlig med til at sikre, at vi sammen træffer de bedste beslutninger for jeres forretning.
 5. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden
  Danfoss, IKEA, Fitness World, Telmore, Express Bank, YouSee, Chr. Hansen, Tryg, Bonnier og Læger uden Grænser. Det er bare nogle af de kunder, vi kan skrive på vores CV i de mere end 15 år, vi har arbejdet med annoncering.

KONTAKT OS

Ræk ud, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du hører fra os inden for 24 timer.

Navn(Required)
privatlivspolitik(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.