Annoncering på sociale medier

Hos IIH har vi i mere end 15 år hjulpet virksomheder med at indfri deres ambitiøse mål på sociale medier ved at rådgive om planlægning, eksekvering, optimering af kampagner samt ved at skabe forståelse for platformenes værdier og give indsigt i målgruppers færden.

Styrk jeres Social Media med strategi

For mange virksomheder er sociale medier en essentiel del af den digitale strategi, og platformene giver en unik mulighed for at skabe og udbygge en tæt relation til nye såvel som eksisterende kunder. Men hvilke platforme skal I være tilgængelige på, og hvordan sikrer I en sammenhængende strategi på tværs af platformenes forskelligheder?

At skabe kontinuerligt målbare resultater på sociale medier er komplekst, og da der løbende kommer nye platforme til, stiller det høje krav til jeres viden om både platformene, jeres målgruppe, og hvilken vej den digitale udvikling går helt generelt. Denne kompleksitet har medført, at mange virksomheder i dag kæmper med at øge og skabe reel værdi gennem deres SoMe-strategi.

For at kunne hjælpe jer med at planlægge, eksekvere og optimere kampagner kræver det først og fremmest en grundlæggende forståelse for jeres forretning. Med et indgående kendskab til jeres kunder og deres online færden, kan vi i fællesskab sammensætte den rette portefølje af platforme, hvor jeres tilstedeværelse kan skabe værdi, og vi kan udarbejde en strategi for, hvordan I kan kreere indhold, der ræsonnerer med jeres målgruppe – uanset hvor i kunderejsen de befinder sig.

Mød jeres målgruppe hvor de er

Hemmeligheden bag en succesfuld tilstedeværelse på sociale medier handler ikke om, hvorvidt I er på Facebook, TikTok eller YouTube – men at I er bevidste om, hvor jeres målgruppe er, og hvordan de ønsker at blive interageret med. Når jeres digitale strategi forankres på viden som dette, sikrer det, at jeres SoMe-indsats skaber værdi på tværs af organisationen og bidrager aktivt til at nå jeres KPI’er.

De sociale medier udvikler sig hele tiden både i form af muligheder og begrænsninger, og vores Social Media specialister kan hjælpe jer med at forstå og udnytte jeres data korrekt, så I øger jeres kampagners performance og tager jeres kommunikation til det næste niveau.

I et tæt samarbejde kan vi udforme en SoMe-strategi, der udfolder sig på tværs af de platforme, der er relevante for jer, og herigennem øge antallet af leads der genereres, trafik til jeres website og brand awareness. Dette gør vi med en holistisk tilgang til sociale medier, som indebærer tone of voice, visuelle brand guidelines, KPI’er m.m.

Typiske udfordringer ved annoncering på sociale medier

Mange virksomheder udnytter ikke det fulde potentiale af deres sociale medier, og nogle af de problemstillinger, vi ofte ser hos vores kunder, er:

  • De har lav kendskabsgrad til fx Facebook Business Manager og kan ikke udnytte alle dets funktioner strategisk
  • De mangler grundlæggende forståelse for push-marketing
  • De kæmper med at måle resultater med de rigtige værktøjer
  • De ‘farer ofte vild’ ved ikke at få aflæst og analyseret deres SoMe data korrekt
  • De har svært at ramme målgruppen og engagere dem på de rigtige platforme

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med at optimere jeres kampagner på Sociale Medier i ind- og udland. Blandt vores kunder finder I bl.a. LEGO, Vestas, VELUX, Chr. Hansen, TDC, IKEA, Bonnier, JDE og Blockbuster.

Løbende analyse og rapportering

I IIH Nordic arbejder vi ud fra en datadrevet og holistisk tilgang. I vores løbende arbejde med kampagner på de sociale medier, anskuer vi resultaterne isoleret set – men i høj grad også med henblik på andre digitale kanaler. For hvis nu 90% af konverteringerne genereres via email, så bør vi arbejde med at forstærke denne del med de sociale medier, og ikke modarbejde eller udkonkurrere kanalen. Vores rapportering er ikke skåret i sten, da vi ved, at alle virksomheders behov ikke er ens. Har du brug for en skriftlig rapport over performance én gang om måneden eller en mundtlig rapportering hver 14. dag? Uanset hvad finder vi en løsning i fællesskab, som dækker netop jeres behov for rapportering. Vi tilbyder adgang til dynamiske dashboards, som synliggør performance på en let og overskuelig måde, så du nemt og hurtigt kan rapportere videre internt.

Strategiplanlægning

Mange virksomheder er i dag på sociale medier, men det er ikke nok udelukkende at være tilstede på de sociale platforme for at nå ud til brugerne. Det kræver en klar strategi for, hvordan man bedst når sin målgruppe med relevant indhold. I et marked der kun bliver mere og mere avanceret, hjælper vi dig med at udvælge medier, hvor din målgruppe befinder sig. Vi har en holistisk tilgang til opgaven og sørger for, at din virksomheds stemme og visuelle identitet er gennemgående på tværs af kanaler.

Eksekvering af kampagner

Vores specialister kan opsætte kampagner efter jeres behov, og de hjælper gerne med at udforme materiale ud fra et datadrevet perspektiv. På den måde kan vi skabe meningsfuld kommunikation på tværs af kanaler og skræddersy kampagner efter de trends og tendenser, vi ser hos målgruppen.

Optimering af eksisterende kampagner

Måske har du allerede søsat en kampagne på sociale medier, men hvad hvis du kunne få mere ud af den og skabe bedre resultater? Det er ikke altid ligetil at lave en kampagne på sociale medier, der både rammer den rigtige målgruppe og sikrer, at de foretager sig en bestemt handling. Vi står klar til at tage et 360 graders blik på din kampagne for at sikre, at kommunikationen når sit fulde potentiale.

Social Audit

Arbejder I selv med annoncering på sociale medier, eller er planen at rykke det internt i virksomheden, så har vi stor erfaring med oplæring i de forskellige tools som Meta Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, TikTok ads Manager og Snapchat ads Manager. Vi gennemgår interfacet med jer, lærer jer hvordan man (hands on) sætter kampagner op ud fra et ‘best practice’ perspektiv, og lærer jer hvordan I efterfølgende kan måle effekten af jeres annoncering og optimere den løbende.

Vi er eksperter i annoncering på sociale medier

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for sociale medier, og vi arbejder aktivt med nogle af Danmarks største selskaber. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

Vi er eksperter i annoncering på sociale medier

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for sociale medier, og vi arbejder aktivt med nogle af Danmarks største selskaber. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

KONTAKT OS

Modtag IIH Nordic nyhedsbrev og hold dig opdateret på trends, services og viden.