Digital strategi

Vi hjælper virksomheder med at indfri deres digitale potentiale ved at skabe digitale strategier, der forankres i virksomheden, og som skaber resultater på bundlinjen.

Fra kommerciel drøm til digital strategi

Vejen til at skabe profitabel vækst, mindske fejl og holde fokus på, hvad der er vigtigt, går gennem en nøje tilrettelagt digital strategi. En digital strategi bør være en integreret del af virksomhedens overordnede mission og vision, og den skal afføde aktiviteter, der støtter op om jeres forretningsmodel og KPI’er, frem for at låse sig fast på tidens teknologiske buzzwords.

Med ordet “digital strategi” forstås, at der er tale om noget dynamisk. De teknologiske muligheder udvikler sig hele tiden, og det er vigtigt, at I er i stand til løbende at justere uden at miste sansen for, hvor I er på vej hen, på den lange bane.

For at kunne hjælpe jer med at definere og eksekvere på en digital strategi er det vigtigt, at vi får en god forståelse for hele jeres forretning, herunder jeres kompetencer, udfordringer og prioriteter. Med den indsigt kan vi sammen lægge en strategisk handleplan, hvor I kan agere på egne data og sikre, at der eksekveres på strategien, så den giver værdi.

muusfoto_IMG_2970

Disse udfordringer har vores kunder ofte med deres digitale strategi

Kompleksiteten og manglende viden om de digitale muligheder gør, at mange virksomheder er udfordret på eksekvering af deres egen digitale strategi. Nogle af de hyppige udfordringer, vi ser hos vores kunder, er, at:

 • De ikke har defineret en digital strategi og de rette KPI’er
 • De mangler viden om, hvordan deres udfordringer kan løses digitalt
 • De fokuserer på alt for mange projekter på én gang
 • De ikke har et overblik over det marked, de opererer i
 • Deres digitale transformation ikke skaber den ønskede værdi for virksomheden
 • De undervurderer, hvor vigtig den digitale transformation er for virksomheden
 • De har ikke intern opbakning til at igangsætte nye projekter

Genkender du disse udfordringer fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med at udarbejde jeres digitale strategi. Blandt virksomheder, vi tidligere har hjulpet, finder I blandt andet LEGO, Vestas, VELUX, Chr. Hansen, TDC, IKEA, Bonnier, JDE og Blockbuster.

Effektiv digital tilstedeværelse kræver et solidt fundament

Hemmeligheden bag en førsteklasses digital strategi er evnen til at vide, hvordan den skal eksekveres og i hvilken rækkefølge, samt at den opstiller relevante mål, som giver klarhed i organisationen, på markedet og for kunderne.

At skabe en digital strategi, der resonnerer på tværs af afdelinger og bringer værdi til hele organisationen, er en rejse, der handler om prioritering, erfaring og viden om de digitale muligheder. En rejse som vi er specialister i.

Vores udgangspunkt for at hjælpe jer handler om Jer, og hvor i jeres virksomhed der ligger et uforløst potentiale – set ud fra et 360 graders digitalt synspunkt. Vi er specialister i at stille de rigtige spørgsmål, fordi vi forstår jeres udfordringer og de data, der skal til for at hjælpe jer.

I samspil med jer, kan vi tegne det strategiske roadmap med fokus på stærk datadrevet vækst på tværs af kanaler og platforme. Det gør det muligt for jer at få fuld indsigt i kunderejsen, markedet, konkurrenterne og evnen til at spotte trends før andre. Derudover hjælper vi organisationen til at eksekvere på den fastlagte strategi.

5 gode grunde til at samarbejde med os

 1. Vi tager jeres faglige udvikling seriøst
 2. Vi har en tværfaglig tilgang til jeres digitale strategi
 3. Vi giver adgang til de nyeste tools og teknologier
 4. Vi hjælper jer med at få mest muligt ud af jeres data
 5. Vi har arbejdet med nogle de største kunder i Norden

KONTAKT OS

Kontakt IIH Nordic og lær mere om, hvordan vi kan tage din digitale markedsføringsstrategi til nye højder!