KARRIERE

Bliv en del af et team af ekstraordinære mennesker,
der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005

Ledige jobs hos IIH Nordic

Bliv en del af et team af ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det, de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst – 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Følg os på LinkedIn, hvis du vil have besked, når vi slår jobs op.

Studentermedhjælper til HR og Business Excellence

IIH Nordic søger en struktureret studerende, der elsker administrative opgaver, er skarp til at formidle et budskab og brænder for HR.

Ansøgningsfrist: 30-11-2017 12:00

Praktikant til Analytics

Brænder du for data og er god til at se mønstre og historier i selv samme? Brænder du for digital markedsføring, og ser du ingen begrænsninger for, hvordan brugen af data kan udvikle sig i fremtiden?

Så er du måske den nye forårspraktikant til Web Analytics teamet 2018!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Praktikant til Content og CRO

Brænder du for digital performance og interesserer dig for, hvordan kunder bevæger sig rundt på en hjemmeside? Er du interesseret i at finde huller i digital brugervenlighed eller sikre høj kvalitet af grafisk udtryk?

Så er du måske den nye forårspraktikant i Content & Cro teamet!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Praktikant til SEO

Er du interesseret i den tekniske del af datadrevet markedsføring? Har du styr på hvilke tekster, der ranker i søgemaskinerne, eller hvordan du skaber mest mulig linkjuice? - Eller vil du gerne lære det?

Så er du måske vores nye SEO praktikant!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Praktikant til SEM

Brænder du for annoncering på de sociale medier, og ønsker du en større teknisk viden indenfor feltet? Ønsker du dertil at blive specialist i Google annoncering og Google Adwords? Så er du måske den nye praktikant til SEM-teamet!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Praktikant til Executive Assistance

Interesserer du dig for ledelse, kommunikation og virksomhedsstyring? Kunne du tænke dig at få praktisk indsigt i, hvordan driften af et marketingbureau foregår? Så er du måske den nye praktikant i vores Executive team!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Praktikant til Business Excellence

Kunne du tænke dit at få et indblik i, hvordan IIH Nordic hele tiden sørger for at arbejde smart og effektivt? Har du flair for change management og organisationsstudier? - Så er du måske den nye Business Excellence praktikant!

Ansøgningsfrist: 26-11-2017 23:59

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige folk. Send en uopfordret ansøgning her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt