KARRIERE

Bliv en del af et team af ekstraordinære mennesker,
der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005

Ledige jobs hos IIH Nordic

Bliv en del af et team af ekstraordinære mennesker, der har været med til at forme IIH Nordic siden 2005. Vi investerer i dem, der udviser passion og ambition for det, de gør, og vi leder altid efter nye nysgerrige, dygtige og sympatiske kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for IIH Nordic og vores kunder.

Vi ved, at vores succes afhænger af glade og motiverede medarbejdere. Derfor tilbyder vi ikke blot en konkurrencedygtig løn, men også en række fordele som sundhedsforsikring, pension, events og konferencer, sociale aktiviteter og ikke mindst – 4-dages arbejdsuge med fri hver fredag.

Har du spørgsmål vedrørende vores jobopslag så kontakt os her.

Følg os på LinkedIn, hvis du vil have besked, når vi slår jobs op.

Studentermedhjælper til SEO

Brænder du for online marketing – og vil du lære mere om søgemaskineoptimering og tekstforfatning i en prisvindende virksomhed? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Ansøgningsfrist: 14-08-2018 12:00

Studentermedhjælper til SEM

Brænder du for online marketing og ved hvad der får en tekst til at ramme plet i Google? Har du beskæftiget dig med søgeordsanalyser eller linkbuilding, eller brænder du for at lære mere indenfor området? - Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Ansøgningsfrist: 14-08-2018 12:00

SEO Specialist til førende digitalt bureau

Brænder du for SEO? Og vil du være med der hvor man gør det bedste? Så er du måske vores nye SEO Specialist. IIH Nordic er et prisvindende digitalt bureau med fingeren på pulsen, og vi søger flere til teamet nu.

Ansøgningsfrist: 01-08-2018 12:00

Grafisk praktikant til content-team i førende bureau

I content-teamet er vi ansvarlige for alt der har med visuel identitet, user experience og content marketing at gøre. Som praktikant i teamet får du mulighed for at blive en del af og sætte dit aftryk på IIH Nordics og vores kunders visuelle identitet og online tilstedeværelse.

Ansøgningsfrist: 31-07-2018 12:00

Piccolo/Piccoline til Danmarks Bedste Arbejdsplads

Er du serviceminded, proaktiv og ansvarsbevist? Falder det dig naturligt at arbejde grundigt og struktureret med dine opgaver - tilmed med et smil på læben og en positiv indstilling? Så har vi jobbet til dig!

Ansøgningsfrist: 30-07-2018 12:00

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige folk. Send en uopfordret ansøgning her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Praktikanter til efterår 2018

Vil du være en del af IIH Nordics super skarpe praktikanthold i efteråret 2018?

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt