STRATEGI

Vi hjælper jer til at få fundamentet i orden

Effektiv digital tilstedeværelse kræver, at I har fundamentet i orden

Som digitale eksperter hjælper vi vores kunder med at sikre det rigtige fundament og udforme den strategiske køreplan, der etablerer deres retning og sikrer, at de kapitaliserer på deres valg.

Mange virksomheder laver en strategi uden at vide, hvordan den skal eksekveres. Vi er specialister i at stille de rigtige spørgsmål, fordi vi kender jeres udfordringer og den data, der skal til for at hjælpe jer. Det sikrer, at I får klarlagt hvilke KPI’er, kanaler, segmenter og actions mv., I bør arbejde med, og hvordan I hele vejen kan agere på jeres data og sikre, at der eksekveres på strategien, så den giver værdi.

Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner

steen@iihnordic.com
70 20 29 19

Marketingstrategi

Det kræver overblik og en samlet plan at sikre den rigtige kombination af digitale aktiviteter for at sikre den bedst mulige udnyttelse af jeres ressourcer.

Hos IIH er vi vokset op i en digital verden, og vi ved, hvad man skal måle og analysere for at sætte de rigtige KPI’er, vælge den rette kombination af marketingaktiviteter og måle på effekten.

Digital strategi

IIH Nordic er født ind i en digital virkelighed.
Vi er datadrevne og har i mere end 12 år udviklet digitale strategier ved at indsamle, analysere og eksekvere på baggrund af data.

Vi kan også hjælpe jer på sporet af jeres digitale transformation og sammen med jer skabe en digital strategi, som udnytter jeres data og ressourcer optimalt og realiserer jeres digitale potentiale.

Datastrategi

Verden er kompleks. I vader i data, værktøjer og viden.

Vi er blevet kåret af 790 respondenter til årets analytics hus for 5. år i træk og er blandt Danmarks dygtigste til analyse, måling og brug af data.

Vi ved, hvordan forskellig data kan kobles sammen og give jer overblik, og vi kan hjælpe jer med en datastrategi, der sikrer overblik og mulighed for at handle på baggrund af data.