5 sikre guldkorn når du skal forretningsoptimere din hjemmeside

Endnu er der ingen enighed om hvad der er den bedste teknik indenfor SEO. Men når det kommer til faktorer der modarbejder SEO optimering er der mere enighed blandt forskere. Af de mest signifikante fejl eller mangler i søgemaskineoptimering kan blandt andet nævnes:

• Manglende titel på alle sider

• Brugen af for mange grafer, billeder eller flash animation på hjemmesiden

• Komplekst menu system på hjemmesiden

Titel på alle sider

Den vigtigste faktor når man laver SEO er at alle undersider har en titel som indeholder relevante søgeord for den pågældende side. Uden en SEO titel på hver side vil man ikke bare opleve en væsentlige lavere position i søgemaskinerne, men vil også holde besøgende væk fra siden, da de ikke kan finde vej til hjemmesiden. Når der er relevante titler på alle sider har du lagt et godt fundament for at siden vil blive prioriteret højere når robotterne crawler den.

Grafer, billeder og flash i forhold til SEO

Grafer, billeder og flash animationer er rare for øjet, men når det kommer til SEO bliver disse elementer ikke opfattet på sammen måde af robotterne. Nærmere tværtimod! Når en side bliver crawlet fokuserer robotten på teksten og søgeord i forhold til indhold og relevans. Dvs. at grafer, billeder og flash animationer ikke bliver genkendt af robotten. Derfor skal alle ikke-tekst elementer på siden evalueres under udarbejdelsen af SEO. Når man vælger at vise ikke værdigivende elementer på hjemmesiden alligevel, kan man minimere problemet i søgemaskinen ved at lave ’alt tekster’ som bliver genkendt af søgemaskinen. SEO tekster som bliver skrevet i forståeligt sprog og med fokus på MWR betyder ligeledes øget konvertering fra besøg til kunde.

Valg af menu system

Menu systemet på din hjemmeside er nøglen til alt navigation. Da søgemaskinerne bruger basis programmer til crawling af hjemmesider, kan der opstå problemer når der bruges komplekse menu systemer. Hvis menu systemet ikke er genkendt af robotten vil søgemaskinen ikke være i stand til at gemme andet relevant indhold fra siden.

Derfor er simple menu systemer, med tekst links det mest optimale valg i forhold til SEO. Hvis det ikke er muligt at undgå komplekse menu systemer skal der være en site map med tekst som linker til undersider. Således kan undersider blive fanget af robotten alligevel.

Hvis man formår at undgå disse tre fatale fejl i SEO, vil man opnå betydelige resultater af SEOen og en væsentlig højere prioritering i søgemaskinerne. Derudover vil resten af SEO arbejdet få mere effekt og man vil kunne måle fremgang i trafik på siden.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar