IIH Nordic høster ni nomineringer til European Search Awards  

Vi har ved årets European Search Awards i Prag hele ni chancer for at vinde en af de prestigefyldte priser. 

Nu har European Search Awards offentliggjort de nominerede til deres prisuddeling, som er blevet uddelt siden 2011. Tidligere har vi været nomineret i én af kategorierne – og i år er det blevet til hele ni nomineringer. 

The European Search Awards anerkender de bedste bureauer indenfor PPC, Content Marketing og SEO, som har haft indflydelse og leveret eminente resultater, og det er derfor et kæmpe skulderklap for os.

”Jeg er virkelig stolt af holdet og det fremragende specialistarbejde, de har udført. Det viser, at når man involverer højt kvalificerede specialister, der er i stand til at kombinere optimering efter bedste praksis med strategisk rådgivning og brugen af de nyeste teknologier, kan man opnå store resultater for sin virksomhed,” fortæller Helena Rosa Oxnæs Damgaard, Paid Search Team Lead, IIH Nordic og bakkes op af SEO Team Lead Viktoria Steuber: 

”Det ekstraordinære arbejde fra mit hold viser endnu engang vores engagement i SEO-arbejdet og vores kunder. Vi stræber konstant efter at levere de optimale resultater for vores kunder ved at udnytte data og innovative teknologier. 

Høster frugten af datastrategi 

Vi er et af de bureauer, der igen i år vandt priser ved MyImage-uddelingen. Vi har nu flere år i træk været kåret som de bedste til at analysere og anvende data. Og den datadrevne strategi er en af forklaringerne til de mange nomineringer ved årets store prisuddeling. 

”Det er en kombination af vores datadrevne tilgang og den tårnhøje faglighed indenfor paid search og SEO, som gør at vi kan skabe resultater i verdensklasse og nu står med ni nomineringer til European Search Awards. Dertil skal det også siges at vi har nogle visionære kunder, som giver os det samspil der skal til, for at rykke på grænserne for hvad der er muligt indenfor digital marketing.” siger Jonas Schaltz Østerbye, Director of Digital Marketing & GMP. 

23. maj er der prisuddeling i Prag, hvor IIH krydser fingre for at få en eller flere af de eftertragtede priser med hjem til deres kontor på Islands Brygge.

Del nyheden!

Del på Linkedin
Del via email

Relaterede nyheder