IIH kåret til mest kompetente bureau inden for webanalyse

,

Bureaubiz har i samarbejde med MyResearch igen i år spurgt en række marketingansvarlige om, hvilke bureauer de finder mest toneangivende inden for en række forskellige områder.

Vi kan i den forbindelse med stolthed fortælle, at de 467 besvarelser placerede IIH Nordic som en klar vinder blandt bureauer med gode web analytics-kompetencer.

Det mener vi, at der er en god grund til.

Hvorfor tror vi, at vi er blevet valgt?

Vi har fra starten sat en ære i at dokumentere vores resultater. Det giver et naturligt flair for forretningsorienteret online effektmåling og fokus på web analytics. Som virksomhed tror vi på effektmåling, men når dagen er omme er vores fokus, hvordan man bruger tallene til at skabe en bedre forretning.

IIH Nordic er certificerede i Google Analytics, Adobe SiteCatalyst, samt en lang række andre værktøjer og er det den eneste Nordiske konsulenthus med 2 konsulenter med den officielle certificering i Web Analytics fra Digital Analytics Association.

Vi har siden 2005 arbejdet med datadrevet online forretningsoptimering, og vi sætter en ære i, at alle vores medarbejdere bliver trænet og certificeret – selv vores bogholder.

Samtidig har vi sat os selv på webanalyselandkortet ved at være fast dansk arrangør af det gratis netværksarrangement Web Analytics Wednesday, hvor både danske og internationale webanalyseeksperter har delt ud af deres viden gennem årene.

Men vigtigst af alt, så laver vi aldrig webanalyse bare for analysens skyld – den bør altid udmønte i konkrete anbefalinger, der kan bruges til at forbedre bl.a. SEO, AdWords og konverteringsraten.

Hvad kan I selv gøre for at løfte jeres webanalyseniveau?

Vi sætter selv en ære i at opkvalificere og uddanne vores kunder på webanalysedelen, da vi lever efter det mantra, at kloge kunder giver sjovere udfordringer, og vi kan kun opfordre til, at alle virksomheder med en webtilstedeværelse sørger for, at webanalyse kommer på dagsordenen helt oppe på direktionsgangen

Med venlig hilsen

Steen Rasmussen
Senior Partner
IIH Nordic

Link op med Steen på Linkedin, hvis du vil have seneste nyt om webanalyse og digital strategi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *