Tillykke til Josef Frank – 125 år arkitekt og designer. Hvad har det med SMO at gøre

,

Det er superfedt, at se Google live search, hvor twitter hele tiden bliver opdateret – Vi klikker på det klassiske nye logo fra Google .

Google fejre typisk alle mulige mennesker / begivenheder  med et smart Google logo

Herefter laver Google så en livesøgning på Josef Frank. Her er det interessant, at en søgning i dansk Google viser live tweets med Josef Frank. Helt sikker noget vi vil se mere til.

Med billeder, google maps, youtube videoer og nu også med livefeed fra twitter bliver det sværere og sværere at lave søgemaskineoptimering eller adwords.

Over 30 % klikker på billeder, videoer, maps eller nu også twitter.
Faktisk er det over 30 % som vil klikke på enten billeder, videoer, google maps og andet viser flere undersøgelser (kilde: marketing sherpa). Med universal search vil effekten af en høj placering i Google få lavere værdi. Simpelthen fordi brugerne vil lade sig ”friste” af billeder og videoer frem for lange tekster, hvilket stemmer overens med den tendens vi oplever for tiden.

SMO (social media optimization) Ja, hvad er SMO –”… SEO is dead…”
Endnu en forkortelse med 3 bogstaver ligesom CPC, PPC, SEM, SEO, CPA, CPM, ROI, ROM etc. For ca. 3 år siden deltog jeg på New Media Days arrangement, hvor grundlæggeren af Netvibes netop argumenterede for at traditionelt SEO is dead og fremtiden er SMO.

25 % af brugerne klikker på brugergeneret indhold ved søgning på de 20 største brands i verdens
Det kan der være noget om idet 25 % af søgningsresultaterne på verdens 20 største brands er brugergeneret indhold.

Det bliver spændende at følge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar