UDDANNELSE

Det kræver indsigt og opdateret viden at arbejde klogt
og opnå succes i en digitalt foranderlig verden

Se kurser og kommende kursusdatoer

Vi deler vores viden – deltag på et af vores mange kurser

Siden 2005 har vi talt på de største konferencer i både Europa og USA, og vi er med til at definere de nyeste trends med vores forskning og udvikling.

Hos IIH Nordic er vi dedikerede til at holde os konstant opdaterede med den nyeste viden og researche samt fordybe os i nye, digitale muligheder. Denne viden deler vi ud af på vores kurser, workshops og foredrag. Den rigtige viden har afgørende betydning for jeres digitale udvikling.

Lad IIH fylde ny indsigt i jeres digitale værktøjskasse, så I får fokus på jeres blind spots og dermed får bedre mulighed for at optimere jeres digitale tilstedeværelse. Læs mere om digital uddannelse hos IIH Nordic herunder.

Kurser

Vores undervisere er erfarne, certificerede konsulenter, der selv har haft succes med det, de underviser i, så du er sikret et højt fagligt niveau med både teori og praksis. Undervisningen er baseret på cases, der har skabt resultater for virksomheder som Rockwool, Telia, FLSmidth og mange flere på tværs af B2B- og B2C-branchen.

Google Analytics Fundamentals
Grundlæggende SEO
Digital Annoncering, SEM & PPC
Data & Digital Strategi
Content Marketing & Social Media Management
SEO Advanced
Google Analytics Masters

Læs venligst vores betingelser, inden du tilmelder dig et kursus hos os. Du finder dem her.

Vi kan klart anbefale IIH, hvis I har brug for en bedre forståelse af nettets rolle i kommunikationen og forretningen.

Malene Romme MørchGlobal Marketing Coordinator hos Dansac

Det er utrolig kompetente og inspirerende undervisere på kurserne på IIH. Jeg har været på flere kurser på avanceret niveau, og der har hver gang været fuld valuta for pengene.

Mette SørensenOnline Marketing Ansvarlig, Marginal Reklamebureau

Jeg har altid fået et stort udbytte, når jeg har været på kursus hos IIH Nordic. De har branchens bedste folk ansat, og det er let at se, at det er meget kompetente og engagerede mennesker. Det er inspirerende, og man får rigtig blod på tanden for at komme hjem og bruge alle de ting, man har lært.

Ditte Holst JeppesenSimonsen & Weel

Fedt at blive undervist af erfarne hands-on specialister, som ved hvad de taler om og evner at formidle deres viden!

Susan OlsenOmnius

Workshops

Virksomheders online aktiviteter er ofte meget individuelle.

Projekter, mål og målgrupper er forskellige – og det er vores rådgivning også. Derfor er der også ofte meget store variationer i, hvilken viden og temaer der sikrer netop jeres virksomhed den størst mulige værdi.

Gennem en skræddersyet workshop får din virksomhed mulighed for at sammensætte præcis det forløb, I ønsker – med ekstra fokus på områder, der er af central betydning for jeres forretning.

Workshop inden for: Web analytics, Email-marketing, SEO-tekst, SEO-teknik, Google Analytics, Google AdWords, SoMe, Facebook, Online PR og branding etc.

Erfa-grupper

Indgå i et netværk hvor viden, inspiration og kompetencer vil løfte dit faglige niveau til nye højder og give dig og din virksomhed et forspring.

Møderne består af faglige oplæg fra IIH, og herefter vil medlemmerne blive trukket ind i debatten med egne erfaringer, udfordringer og best practice. Vær klar på at dele din viden med gruppen, holde mødernes indhold fortroligt og præge mødernes indhold efter dit eget behov.

Der vil ikke blive optaget flere medlemmer fra samme branche i samme gruppe, så du kan trygt dele ud af din viden.

Foredrag

Hvordan håndterer man som virksomhed en digital transformation? Hvilke nye vilkår kendetegner salg i den digitale tidsalder? Hvad er marketingtrends 2018? Og hvordan ser vi fremtidens arbejdsplads og de mange muligheder med f.eks. intelligente tools og machine learning?

IIH Nordics specialister og partnere holder jævnligt oplæg på konferencer i ind- og udland, ligesom vi holder foredrag for danske og internationale virksomheder, bestyrelser eller ledergrupper, som ønsker inspiration og sparring på forskellige emner inden for fx strategi, digital transformation og fremtidens arbejdsplads.