CONTENT MARKETING
KURSUS

Ram dine kunder i hjernen og hjertet

Næste kursusdato

TBA 2019 | 09:00 – 16:00

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

3.995 kr. ekskl. moms

Content marketing-kursus

Kursusholder

IIH Nordic arbejder strategisk og praktisk med alle aspekter af content marketing – både for vores kunder og os selv. Nu har vi samlet vores bedste råd og vigtigste viden om content marketing i ét intensivt kursus, så du kan komme godt i gang og hurtigt videre. Desuden giver vi dig strategisk indsigt i, hvordan content marketing påvirker kunderne:

 • Du lærer at målrette content milimeterpræcist til jeres målgruppe.
 • Du får værktøjer til at tiltrække besøgende med SEO-venligt content.
 • Du lærer at tilrettelægge content til kundernes købsproces.

Ida Madsen

SEO & CRO-specialist
Ida arbejder med SEO, content og sociale medier og hjælper bl.a. vores kunder med at lave indhold til nettet, der både genererer øget trafik, brugerengagement og konverteringer.

Kommende kursusdatoer

DatoTid

Indhold på vores kursus i content marketing

På én dag kommer du i dybden med content marketings mange aspekter. Vi kommer omkring, hvordan man laver en content marketing-strategi, planlægning, eksekvering, promovering via sociale medier og effektmåling.

Vi lover, at du går hjem fra kurset med tasken fuld af konkrete redskaber, effektive skrivetips, de bedste analytics-værktøjer – PLUS dine helt egne content ideer, som du kan begynde at eksekvere på med det samme.

 • Formiddag

  • Content marketing – overblik og potentiale
  • Content marketing-strategi
  • Content-formater
 • Eftermiddag

  • Distribution
  • Effekt og analyse
  • Content marketing og SEO
  • Tips, tricks og tools
  • Recycling og curation
  • Tjeklisten, spørgsmål og feedback

Hvem er kurset målrettet?

Vores kursus i content marketing er for dig, der arbejder med kommunikation eller markedsføring i det daglige. Uanset om du allerede arbejder med content marketing, eller gerne vil have hjælp til at komme i gang, får du værdifuld viden, værktøjer, inspiration, tips og tricks.

Tilmeld dig vores kursus i content marketing allerede i dag. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurset eller vil vide mere muligheden for en skræddersyet workshop. Ring til os på telefon 70 20 29 19 eller skriv en mail til iih@iihnordic.com.

Det får du med hjem fra vores kursus i content marketing

En effektiv og eksekvérbar content marketing-strategi

Tips til idégenerering, skriveprocess og indholdsproduktion

Styr på planlægning og eksekvering af jeres content marketing-strategi

Overblik over fordele og muligheder med forskellige content-formater og kanaler

Masser af inspirerende cases og eksempler

Opdateret viden om, hvordan content marketing kan give værdi for din virksomhed

En lang række virksomheder har allerede været på content marketing-kursus hos IIH Nordic

Masser af content marketing guldkorn fra to inspirerende kursusholdere. Det bedste samlede overblik over content marketing jeg endnu har oplevet.

Lisa Larsen, Gyldendal
Lisa Larsen, Gyldendal

Her får du den fulde pakke: Fra det store overblik til de konkrete værktøjer. Og leveret på en meget inspirerende og let forståelig facon.

Marianne Schou Delkus, Red Barnet
Marianne Schou Delkus, Red Barnet

Jeg kan klart anbefale kurset i Content Marketing. Dagen var veltilrettelagt og indholdet særdeles brugbart, underviseren var engageret og fagligt meget dygtig. Jeg kom hjem med så mange idéer, at jeg ikke kunne sove om aftenen.

Mette Brunbjerg Olesen, Delta

Forrygende 7 timers kursus i Content Marketing der fløj afsted. Super relevant, stærke eksempler, blandt andet fra kursisternes egne hjemmesider, og dygtig kursusleder der sikrede både, at det faglige indhold såvel som stemningen var høj hele dagen.

Vibeke Nyfos, OplevByen.dk
Vibeke Nyfos, OplevByen.dk

Kursusholderne er dygtige og gode til at komme med konkrete idéer til de individuelle cases. De har et godt overblik og er meget velforberedte.

Charlotte Fur Dahl, Jeudan
Charlotte Fur Dahl, Jeudan

IIH Nordics undervisere smitter med deres engagement og passion for at give kursusdeltagerne det bedste udbytte af dagen. De tilpasser indholdettil  deltagerne på kurset og kommer med konkrete ideer og tips.

Julie Mosfelt, Datacompagniet
Julie Mosfelt, Datacompagniet

IIH holdet er skarpe til at sætte på spidsen, hvordan jeg kan lave skarpere content på mine marketingkanaler. Jeg bruger deres værktøjer i det daglige.

Kristoffer Mølstrøm, Silkeborg Kommune

Et rigtigt godt kursus med dygtige undervisere så det umiddelbart kunne bruges.

Claus Ahm, Accurals

Rigtig dygtig underviser. Jeg er fyldt med nye idéer til brug på vores platforme og har fået konkrete værktøjer der skal styrke vores kommunikation.

Kristina Friedrichsen, Destination Lillebælt
Kristina Friedrichsen, Destination Lillebælt

Andre kurser

Kursus i sociale medier

IIH Nordic er et af Danmarks førende digitale bureauer og hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at udnytte mulighederne på de sociale medier, som konstant er i forandring.

Lad vores viden komme din virksomhed til gode med et effektivt kursusprogram, der viser, hvordan du optimerer jeres egen strategi for sociale medier, giver dig tips til effektiv eksekvering og klæder dig på til at udnytte de intelligente annonceringsmuligheder på sociale medier fuldt ud.

SEO-kursus – sådan kommer du ind i kampen om 1. pladsen på Google

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Samtidig holder vi ofte foredrag og oplæg på konferencer i Danmark og i udlandet, hvilket giver en stærk kombination af teori og praksis i vores undervisning. På kurset deler vi også ud af vores unikke metode og tilgang til SEO, der har bevist sit værd for utallige kunder.

AdWords-kursus – få 10 års AdWords-viden med tips og tricks til at få flere kunder

Google Adwords er en af jeres vigtigste online kanaler til at få nye kunder. Lige siden 2005 har vi undervist i AdWords og holdt foredrag på danske og udenlandske konferencer. Værdifuld viden som vi deler på vores kurser, så I udnytter det fulde potentiale ved at gøre det rigtigt.

Google Analytics Advanced-kursus

Lær at identificere de tal der rykker hele virksomheden. Analytics giver for alvor værdi, når vi kan identificere de tal, der giver værdi for hele virksomheden.

Derfor gennemgår vi i detaljer de data, der er vigtige – ikke kun for dig, men også for dine kollegaer, der ikke bruger Google Analytics til dagligt. På den måde bliver du også virksomhedens garant og go-to-guy m/k, når det kommer til dataindsigt i jeres digitale markedsføring.