GOOGLE ANALYTICS
MASTERS KURSUS

Sådan omdanner du dataindsigt til konverteringer

Næste kursusdato

Kontakt os for nærmere info

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

3.995 kr. ekskl. moms

Google Analytics Masters

Kursusholder

Kurset i avanceret Google Analytics giver dig en dybere viden om, hvordan du udnytter analyseværktøjet til at forstå dine brugere på et højere niveau og opnå resultater, der for alvor kan ses på bundlinjen.

IIH Nordic har vundet titlen som årets analytics-hus 5 år i træk og vi underviser andre bureauer i Google Analytics. Vi arbejder til dagligt med avanceret Google Analytics for nogle af Nordens største virksomheder med Google Analytics, Google Analytics 360 og Google Cloud.

De har konstante krav til, at vi hele tiden kan levere så detaljeret og præcis data som muligt. Samtidig er det bydende nødvendigt, at vi er helt opdateret i forhold til den nyeste udvikling på området. Derfor kan vi også løfte din analytics-viden til et højere niveau, hvor du for alvor kan øge indtjeningen og konverteringer på tværs af forretningen.

Steen Rasmussen

Senior Partner og Digital Strategist

Steen er en af Danmarks mest anerkendte digitale analytikere og en international taler fra Silicon Valley til Mumbai, som er specialiseret i online analyse, metodeudvikling og kommerciel udnyttelse af data. Han har arbejdet praktisk med Google Analytics siden 2008 og har 3 gange været nomineret til titlen som ”Global Practitioner of the Year” af den internationale brancheforening Digital Analytics Association.

Kommende kursusdatoer

Dato
Kontakt os for nærmere info

Google Analytics Masters

 • Agenda

 • Formiddag

  • Operationalisering af Google Analytics
  • Den detaljeorienterede opsætning af Google Analytics
  • Intelligent brug af intelligence
 • Eftermiddag

  • Taktisk anvendelse af avancerede segmenter
  • Optimeret brug af mål og filtre
  • Segmenteret måling på dine markedsføringstiltag
  • Større end Analytics – hvordan Google Analytics hænger sammen med resten af jeres værktøjer
  • Q&A – Personlige udfordringer med Google Analytics

Hvem er kurset målrettet?

Dette kursus er for dig, der allerede kender Google Analytics rigtig godt og har styr på det praktiske analytics i dagligdagen, men som føler at du er klar til at tage din viden til det næste niveau.

Det er således en fordel, men ikke et krav, at du har været på IIH Nordics grundkursus i Analytics, da du så er sikker på at have forudsætningerne for at få det optimale ud af forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurset eller vil vide mere om muligheden for en skræddersyet workshop til din virksomhed. Ring til os på telefon 70 20 29 19 eller skriv en mail til iih@iihnordic.com.

Indhold på vores kursus i Google Analytics Masters

Kurset i avanceret Google Analytics giver dig en dybere viden om, hvordan du udnytter analyseværktøjet til at forstå dine brugere på et højere niveau og opnå resultater, der for alvor kan ses på bundlinjen. På en dag får du løftet dine evner i Google Analytics og vil lære hvordan, du gør effektivt brug af Analytics i din forretning.

Det får du med hjem fra vores kursus Google Analytics Masters

Du får værdifuld viden om ROI i forhold til KPI’er ved at sætte værdi på de besøgendes handlinger

Du får overblik og sparer tid ved at opsætte tilpassede og skræddersyede rapporter

Du undgår fejlinvesteringer ved at lære at prioritere, hvordan værktøjet bruges rigtigt for netop din forretning

Du får indblik i, hvad data og analytics betyder for jeres forretning og udbygger din viden

Du løfter din viden om analytics flere niveauer og opgraderer dine kompetencer

En lang række virksomheder har allerede været på kursus i Analytics hos IIH Nordic

Meget inspirerende og dybdegående kursus. Der blev taget udgangpunkt i deltagernes egne udfordringer og interesser frem for kun at tale om best practices. Kan klart anbefales!

Nicolai Thorup, FolkeFerie
Nicolai Thorup, FolkeFerie

Et solidt kursus, hvor man virkelig kan nørde godt igennem med GA, få indblik i nye features, forstå begrænsninger i datakvalitet, og hvordan man sikrer valide data. Underviser har en imponerende viden. Jeg gik en hel del klogere hjem den dag.

Philip Sønderberg, Københavns Universitet
Philip Sønderberg, Københavns Universitet

Rigtig fagligt højt niveau og meget brugbare informationer.

Nina Rosenquist, Peter Justesen
Nina Rosenquist, Peter Justesen

IIH Nordic tilbyder kurser med meget velkvalificerede undervisere. De gange jeg har været på kursus, er jeg altid kommet hjem med ny viden og inspiration til gavn for vores virksomhed.

Trine Runge, Teaterbilletter
Trine Runge, Teaterbilletter

Yderst kompetent kursusholder med nok overskud til at sørge for at alle kursusdeltagere fik noget brugbart og konkret ud af kurset.

Stine Darby, Advance