GOOGLE ANALYTICS
KURSUS

Lær at forstå dine besøgende og deres
adfærd hos prisbelønnet dansk analytics-hus

Næste kursusdato

TBA 2019 | 09:00 – 16:00

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

3.995 kr. ekskl. moms

Google Analytics-kursus

Kursusholder

IIH Nordic er udnævnt til årets analytics-hus 5 år i træk, og vi holder ofte indlæg om værdien af web analytics på danske og udenlandske konferencer.

Derfor er du sikker på at få en underviser, der leverer skræddersyet undervisning til hver enkelt deltager, har indsigt i de nyeste trends og ved, at web analytics skal give dig forretningskritisk indsigt, der øger dit forretningspotentiale.

På vores Google Analytics-kursus samler vi 10 års viden og deler det med dig på én dag – så du bliver i stand til at måle effekten af jeres online markedsføring og give vital feedback til resten af virksomheden

Robert Børlum-Bach

Senior Analytics Specialist

Robert arbejder som Senior Analytics specialist hos IIH Nordic og brænder for data, BI og digital business-udvikling.

Kommende kursusdatoer

DatoTid

Indhold på vores Google Analytics-kursus

Google Analytics er et af de stærkeste – og samtidig mest komplekse – redskaber på markedet.

Når du skal have fuldt udbytte, kræver det derfor en underviser, der både forstår din forretning, kan webanalyse til fingerspidserne og kan lære dig om visualisering, segmenter, konverteringer, mål, filtre, fejlkilder, events og meget mere.

Det er blot nogle af de emner, vi kommer ind på i løbet af kurset, hvor du bliver fuldt ud fortrolig med Google Analytics.

 • Formiddag

  • Introduktion og overblik over Google Analytics
  • Lær at tyde tallene
  • Brugerfladen, mål og filtre i praksis
 • Eftermiddag

  • Brug af rapporter
  • Datakvalitet og fejlkilder
  • Google Analytics i praksis – cases og opgaver
  • Afrunding, spørgsmål og svar

Hvem er kurset målrettet?

Google Analytics kurset er til dig, der til dagligt arbejder med markedsføring og e-business, og som gerne vil lære at bruge Google Analytics til tracking, overvågning og optimering af jeres hjemmeside og online markedsføring.

Kurset kræver ingen forudgående kendskab til programmet.

For dig der allerede er godt i gang med Google Analytics, og vil løfte din online markedsføring til nye højder, anbefaler vi vores Google Analytic Advanced-kursus.

Hvis du har nogle spørgsmål om kurset eller vil høre mere om mulighederne for en skræddersyet workshop til din virksomhed, så kontakt os eller ring til os på telefon 70 20 29 19 eller skriv en mail til iih@iihnordic.com

Efter vores Google Analytics-kursus kan du:

Administrere din Google Analytics og få meget mere ud af budgettet

Stille kritiske spørgsmål til dine leverandører

Undgå uhensigtsmæssige beslutninger

Forstå hvordan tallene hænger sammen med jeres forretning

Lave den perfekte online markedsføring, landing pages og hjemmeside

Få styrket din egen faglige profil

Flere hundrede kursister har været på Analytics-kursus hos IIH Nordic

En effektiv og komprimeret kursusdag, som giver en særdeles god all-round indføring i Google Analytics. Stoffet er omfattende, men godt disponeret. IIH’s underviser gør det vedkommende og forretningsorienteret.

Anders Juel Rasmussen, Chefkonsulent, Børsen
Anders Juel Rasmussen, Chefkonsulent, Børsen

Kurset giver en grundig indføring i Google Analytics, og jeg følte mig klædt på til at arbejde videre med det i min virksomhed.

Maiken Kjær Svare, seniorkonsulent, JØP
Maiken Kjær Svare, seniorkonsulent, JØP

Tak for et rigtig godt kursus. Det har givet mig en god grundviden om Google Analytics, og jeg kan nu blive endnu klogere på vores hjemmeside og de kampagner, vi kører.

Berbel Bruun Hansen, Coloplast
Berbel Bruun Hansen, Coloplast

Super-fokuseret og struktureret kursus, hvor man når meget på kort tid. God balance i formidlingen af et emne, der nemt bliver sværere, end det behøver at være. Jeg kom tilbage til min arbejdsplads med masser af brugbar viden.

Sofie Borberg, Boligforeningen AAB
Sofie Borberg, Boligforeningen AAB

Super relevant GA gennemgang og forklaring på, hvad GA går ud på forretningsmæssigt.

Nina Rosenquist, Marketingchef, Peter Justesen
Nina Rosenquist, Marketingchef, Peter Justesen

Det var et udbytterigt kursus med høj faglighed og stort engagement fra underviserens side.

Laurents Nordentoft, Københavns Universitet
Laurents Nordentoft, Københavns Universitet

Meget værdifuldt og inspirerende kursus.

Siv Nyborg, Atea
Siv Nyborg, Atea

Et kursus hos IIH gav os et generelt og praktisk overblik samt brugbar rådgivning, som relaterer direkte til vores virksomhed.

Rasmus Martensen, Sixt
Rasmus Martensen, Sixt

Relevant kursus som indeholder teknisk viden samt praktisk brug af GA på grundniveau. Læring og udnyttelse af dagen var i top, og der var meget brugbar viden, som kunne tages med hjem og bruges i hverdagen sammen med vores kunder.

Kaare Fuglsang Toft, NORDJYSKE medier
Kaare Fuglsang Toft, NORDJYSKE medier

Et godt og inspirerende kursus der virkelig motiverer til at bruge Google Analytics aktivt i udviklingen af ens website. Jeg gik derfra med viden, jeg kunne anvende med det samme.

Camilla Termansen, Infomedia
Camilla Termansen, Infomedia

Andre kurser

Google Analytics Advanced

Lær at identificere de tal der rykker hele virksomheden. Analytics giver for alvor værdi, når vi kan identificere de tal, der giver værdi for hele virksomheden.

Derfor gennemgår vi i detaljer de data, der er vigtige – ikke kun for dig, men også for dine kollegaer, der ikke bruger Google Analytics til dagligt. På den måde bliver du også virksomhedens garant og go-to-guy m/k, når det kommer til dataindsigt i jeres digitale markedsføring.

Data Studio workshop

Som det førende analytics-bureau i Danmark, er IIH Nordic vært for en workshop med fokus på Googles nye datarapporteringsværktøj – Data Studio. Kom og lær mere om, hvordan Data Studio kan give dig et bedre overblik og hjælpe dig med at identificere kritiske punkter på køreplanen for din virksomheds succes.

SEO-kursus – sådan kommer du ind i kampen om 1. pladsen på Google

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Samtidig holder vi ofte foredrag og oplæg på konferencer i Danmark og i udlandet, hvilket giver en stærk kombination af teori og praksis i vores undervisning. På kurset deler vi også ud af vores unikke metode og tilgang til SEO, der har bevist sit værd for utallige kunder.

AdWords-kursus – få 10 års AdWords-viden med tips og tricks til at få flere kunder

Google Adwords er en af jeres vigtigste online kanaler til at få nye kunder. Lige siden 2005 har vi undervist i AdWords og holdt foredrag på danske og udenlandske konferencer. Værdifuld viden som vi deler på vores kurser, så I udnytter det fulde potentiale ved at gøre det rigtigt.