SEO ADVANCED
KURSUS

Bliv ekspert i søgemaskineoptimering

Næste kursusdato

Kontakt os for nærmere info

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

7.995 kr. ekskl. moms

SEO Advanced

På vores SEO Advanced-kursus får du mere end 10 års erfaring med SEO overleveret på 2 dage. Der findes stort set ikke den type hjemmeside eller platform, IIH Nordic ikke har hjulpet til mere trafik og større salg, og det mærkes tydeligt i SEO-undervisningen.

Dette kursus i SEO på højt niveau er for dig, der allerede ved, hvordan stærke titler, optimerede tekster og de rigtige links gør jeres virksomhed synlig på Google.

Vores avancerede SEO-kursus giver indsigt i IIH Nordics effektive og efterprøvede metode og strategi, samt redskaber og teknikker der sender din virksomhed langt forbi konkurrenterne og helt til tops i søgemaskinerne.

Kursusholder

Keld Bøg

Senior SEO Specialist

Keld er Senior SEO Specialist med fokus på den tekniske del af søgemaskineoptimeringen og ekspert ned i de små detaljer, der kan gøre den store forskel i kampen om 1. pladsen.

Kommende kursusdatoer

Dato
Kontakt os for nærmere info

SEO Advanced

 • Agenda

 • Dag 1

  • SEO – fundamentet og strategien
  • Google Search Console som SEO-tool
  • Hastighedsoptimering
  • Keywordanalyse
 • Dag 2

  • Googles algoritmer
  • Google My Business
  • Tekstoptimering
  • Linkbuilding
  • Toolbox

Hvem er kurset målrettet?

Vores SEO Advanced-kursus henvender sig til dig, der allerede har en basisviden om SEO og en grundlæggende forståelse for de vigtigste elementer i søgemaskineoptimering. Har du deltaget i vores almindelige SEO-kursus, er SEO Advanced det oplagte næste skridt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurset eller vil vide mere om muligheden for en skræddersyet workshop til din virksomhed. Ring til os på telefon 70 20 29 19 eller skriv en mail til iih@iihnordic.com.

Indhold på vores kursus i avanceret SEO

Undervisningen på vores kursus i SEO på avanceret niveau løber over to dage og giver dig indblik i de tekniske udfordringer, der holder jeres virksomhed tilbage i søgemaskinerne, samtidig med at du får det strategiske overblik, der gør jer i stand til at overhale konkurrenterne og nå toppen af søgemaskinerne.

SEO kan let blive tidskrævende – og nogle gange ender du med at slå data op i 20 forskellige systemer i stedet for at udføre de opgaver, der forbedrer forretningen. Derfor får du på kurset indsigt i de redskaber, der sætter jeres SEO-arbejde i system, så effekten bliver maksimeret, og I opnår endnu bedre placeringer i Google.

Det får du med hjem fra vores kursus i avanceret SEO

Læg en SEO-strategi der får jer foran konkurrenterne

Få træning og tools til at skrive søgemaskinevenlige tekster i praksis

Lær at bruge Google Search Console som slagkraftigt SEO-værktøj

Få viden om værktøjer og tools der optimerer dit arbejde og jeres resultater

Få tips og tricks fra erfarne undervisere, der selv har skabt resultater med SEO for store danske og internationale virksomheder

Læg stærke, opdaterede SEO-kompetencer i din faglige værktøjskasse

En lang række virksomheder har allerede været på SEO Advanced kursus hos IIH Nordic

Fantastisk kursus med inspirerende indhold og en lang liste med to-do’s når man var færdig.

Franciska Andersen, eMarketing Koordinator, Max Sibbern A/S

Deltagelse i SEO Advanced-kurset hos IIH har gjort, at jeg nu er helt opdateret på seneste teknikker og trends, samt at jeg har nogle nye brugbare værktøjer, jeg nemt kan implementere på min egen webshop.

Henrik Kepler, Webshop manager, Fullrate
Henrik Kepler, Webshop manager, Fullrate

Udover at få bekræftet, hvad der er best pratice, når man arbejder med SEO fra en holitistik vinkel, gav kurset hos IIH Nordic mig en dybdegående indsigt i, hvilke metoder og værktøjer jeg bør arbejde med. Jeg havde stort udbytte af den skiftende teoretiske og praktiske undervisning samt gennemgangen af, hvordan jeg rent praktisk bør håndtere SEO-tekstforfatning. Jeg kan anbefale kurset til alle, der ønsker at arbejde seriøst med SEO.

Simon Hermansen, Telia
Simon Hermansen, Telia

IIHs undervisere er enormt kompetente og dygtige til at videreformidle svært tilgængelige områder, som SEO, på en simpel og forståelig måde. Kursets varighed på to dage gav en selvtillid til, at vi kan arbejde videre med SEO og opnå ønskede resultater. IIH er det dygtigste digitale analysebureau, jeg er stødt på.

Cristina Bramsen, KAIBOSH
Cristina Bramsen, KAIBOSH

Kurset giver en god og dybdegående gennemgang i de forskellige aspekter af SEO, og er en god variation af oplæg og øvelser. Jeg har helt klart fået en forståelse af vigtigheden af det tekniske såvel som tekster og links samt et klart overblik over indsatspunkter, så jeg kan sætte skub i vores eget SEO-arbejde.

Mikala Albæk Pedersen, Visma Consulting
Mikala Albæk Pedersen, Visma Consulting