SEO KURSUS

Kom foran konkurrenterne på Google

Næste kursusdato

TBA 2019 | 09:00 – 16:00

Lokation

Artillerivej 86, 2300 København S

Pris

3.995 kr. ekskl. moms

SEO-kursus

Kursusholder

IIH Nordic har mere end 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks mest synlige virksomheder. Samtidig holder vi ofte foredrag og oplæg på konferencer i Danmark og i udlandet, hvilket giver en stærk kombination af teori og praksis i undervisningen på vores SEO-kursus.

På vores kursus i søgemaskineoptimering deler vi ud af vores unikke metode og tilgang til SEO, der har bevist sit værd for utallige kunder.

Keld Bøg Ottosen

Senior SEO Specialist

Keld er Senior SEO Specialist med fokus på den tekniske del af søgemaskineoptimeringen og ekspert ned i de små detaljer, der kan gøre den store forskel i kampen om 1. pladsen.

Kommende kursusdatoer

DatoTid

Indhold på kurset i søgemaskineoptimering

På IIH Nordics SEO-kursus får du værdifuld viden, indblik i og forståelse for, hvordan søgemaskinerne fungerer, og hvordan du ved hjælp af søgemaskineoptimering kan påvirke virksomhedens website til at opnå de bedste placeringer i Google.

Derudover deler vi viden om værktøjer, der sparer dig tid og gør søgemaskineoptimering til en strategisk og taktisk del af virksomhedens onlinestrategi.

 • Formiddag

  • Baggrund og introduktion til SEO
  • Den gode SEO-strategi
  • Alt om søgeord
 • Eftermiddag

  • SEO-tekster der giver resultater
  • SEO – billeder og video
  • Linkbuilding
  • Teknisk SEO
  • Gode værktøjer
  • Afrunding, spørgsmål og svar

Et SEO-kursus, hvor de fleste kan være med

IIH Nordics SEO-kursus giver en grundig indføring i alle de vigtige elementer i effektivt SEO-arbejde. Vores SEO-kursus er som udgangspunkt ikke teknisk, men vi vil gennemgå en del af de tekniske udfordringer, der kan være ved opbygningen af et website.

Alle, der kan se en værdi i at benytte søgemaskineoptimering som et effektivt markedsføringsredskab og som middel til gratis trafik, kan få glæde og værdi af at deltage på vores SEO-kursus.

Har du allerede en basisviden om SEO? Så bør du overveje at deltage på vores kursus i avanceret SEO.

Fordele ved at deltage på IIH Nordics SEO-kursus

Du lærer at vælge de rigtige søgeord, der kan give relevant trafik fra Google

Vi lærer dig at tilpasse dine tekster, så de matcher brugernes behov og giver mere synlighed

Du får overblik over de vigtigste tekniske elementer og lærer at identificere tekniske udfordringer på jeres site

Du lærer at lægge en SEO-strategi, der skaber flere konverteringer fra Google, så I bliver mindre afhængige af andre dyrere trafikkanaler

Du kan få mere værdi af dit arbejde med søgemaskineoptimering ved at bruge de rigtige teknikker og værktøjer

Du får opgraderet og opdateret din SEO-viden og kan sætte SEO på dagsordenen i din virksomhed

Tidligere kursusdeltagere på IIH Nordics SEO-kursus

En tour de force i en spændende SEO-verden. En perfekt måde at komme hele vejen rundt om emnet og et godt grundlag for at starte arbejdet med SEO op i vores virksomhed.

Tine Ravn, Købstædernes Forsikring
Tine Ravn, Købstædernes Forsikring

Super godt kursus, hvis man skal klædes på til at arbejde med SEO eller styrke sin indsats på området.

Charlotte Dreyer, Communication and Marketing Advisor, Experian.
Charlotte Dreyer, Communication and Marketing Advisor, Experian.

IIH’s SEO kursus var utrolig godt bygget sammen. Man fik et fint overblik over alle de faktorer, som spiller ind. De to kursusholdere var yderst kompetente og dygtige formidlere.

Henriette Thiim, IKEA
Henriette Thiim, IKEA

Dagens SEO-kursus var et af de bedste kurser, jeg nogensinde har været på. I og med at dette kursus var mit første hos IIH Nordic, ser jeg frem til de næste. Underviseren var grundig og meget kompetent, og jeg virkelig anbefale kurset til andre.

Michael Lunde, Oticon
Michael Lunde, Oticon

Min forventning blev indfriet med et overskud på 300%. Jeg var ikke klar over, at der findes så mange emner omkring SEO, og at der er så mange ændringer, der kan foretages. Nu ved jeg, mere end jeg gjorde før, at vores side har brug for det, jeg har lært.

Kasper Rubin, Selandia
Kasper Rubin, Selandia

Super spændende dag med grundviden om SEO, og hvilken fordele rigtig SEO gør for et website. Meget relevant indhold som passede til min forventning.

Kaare Fuglsang Toft, NORDJYSKE medier
Kaare Fuglsang Toft, NORDJYSKE medier

Andre kurser

SEO Advanced-kursus – bliv ekspert i søgemaskineoptimering

Dette kursus i SEO på højt niveau er for dig, der allerede ved, hvordan stærke titellinjer, optimerede tekster og de rigtige links gør jeres virksomhed synlig på Google. Et SEO advanced kursus over 2 dage gør dig klar til det endelige løft mod toppen af søgemaskinerne med flere besøgende og øget omsætning til følge.

Google Analytics-kursus – lær at forstå dine besøgende og deres adfærd

Hos IIH Nordic bliver du undervist i Google Analytics af nogle af branchens dygtigste eksperter, der til dagligt arbejder med Google Analytics for store danske og internationale virksomheder. Derfor er du sikker på at få en underviser, der leverer skræddersyet undervisning til hver enkelt deltager, har indsigt i de nyeste trends, og ved at web analytics skal give dig forretningskritisk indsigt, der øger dit forretningspotentiale.

Content Marketing-kursus – ram dine kunder i hjernen og i hjertet

IIH Nordic arbejder strategisk og praktisk med alle aspekter af content marketing – både for vores kunder og os selv. Nu har vi samlet vores bedste råd og vigtigste viden om content marketing i ét intensivt kursus, så du kan komme godt i gang og hurtigt videre.

AdWords-kursus – få 10 års AdWords-viden med tips og tricks til at få flere kunder

Google Adwords er en af jeres vigtigste online kanaler til at få nye kunder. Lige siden 2005 har vi undervist i AdWords og holdt foredrag på danske og udenlandske konferencer. Værdifuld viden som vi deler på vores kurser, så I udnytter det fulde potentiale ved at gøre det rigtigt.