4 dages arbejdsuge resulterer i rekordlavt stressniveau

Højere energiniveau og personlig sundhed stiger med en 4-dages arbejdsuge. Læs mere om, hvorfor trivslen stiger blandt medarbejdere.

4 dages arbejdsuge resulterer i rekordlavt stressniveau

I 2015 begyndte vi hos IIH Nordic at bruge et værktøj til at måle medarbejdertilfredshed og trivsel. Ud fra disse data udregner værktøjet blandt andet en wellness-score, der indeholder anonymiseret data for alle ansattes trivsel, herunder med fokus på energiniveau, personlige sundhed og stress.

Siden vi begyndte at måle på den overordnede medarbejdertrivsel, er vores wellness-score steget med over 70 %, ligesom vi har set forbedringer på alle parametre. Udviklingen har særligt taget fart siden introduktionen af vores 4 dages arbejdsuge, der trådte i kraft for et år siden.

Som bureau er november og december altid nogle af vores mest travle og hektiske måneder. Slutningen af året er derfor også der, hvor vi skal være særligt opmærksomme på stress og den enkelte medarbejders arbejdsbyrde.

I forhold til slutningen af 2015 var vi i slutningen af 2016 21 % mindre stressede og i slutningen af 2017 hele 50 % mindre stressede.  Samtidigt nåede vi højeste omsætning nogensinde.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at gøre status på vores første år med fire dages arbejdsuge. Når vi er færdige, laver vi en længere post med alt det, vi har lært. Stay tuned!

Del nyheden!

Del på Linkedin
Del via email

Relaterede nyheder