Green Mobility vælger IIH Nordic som nyt bureau

Vi er stolte og glade for at kunne meddele, at vi har startet et samarbejde med GreenMobility! Vi skal hjælpe GreenMobility med at skabe en stærkere digital profil og med at nå dele af markedet, som virksomheden endnu ikke har fået fat på. Vi glæder os til at tage GreenMobility’s digitale tilstedeværelse til nye højder og til at se resultaterne følge med!

Du kan læse hele pressemeddelelsen herunder.

PRESSEMEDDELELSE

GreenMobility vælger nyt bureau
22 juni 2023

Den grønne delebilsløsning GreenMobility har valgt det digitale bureau IIH Nordic som ny partner for firmaets digitale markedsføring. Det er et samarbejde med store perspektiver for begge parter:

“Vores valg af bureau faldt på IIH Nordic, der udover en god indsigt i det marked, hvor vi opererer,
også besidder de spidskompetencer, der kan sikre, at GreenMobility får en endnu stærkere digital
profil.”

Sådan siger Kasper Gjedsted, som er CEO i GreenMobility. Han forudser stor vækst på det grønne delebilsområde, hvor det i fremtiden ikke længere vil være en selvfølge at eje sin egen bil, og hvor nye fleksible løsninger vil blive normen. IIH Nordic skal bl.a. hjælpe med at nå de mange mennesker, der er interesseret i grønne delebilsløsninger men som endnu ikke har benyttet løsningen. Det skal ske via en stærk SEO-indsats, målrettet digital markedsføring, tracking og analytics-arbejde.

Mads Ben Hur fra IIH Nordic har kortvarigt haft rollen som interim marketingansvarlig for GreenMobility, mens virksomheden ledte efter en permanent medarbejder til den position. Den rolle er nu landet hos Troels Sletved, så Mads Ben Hur skal fremover hjælpe firmaet som samarbejdspartner. Samtidig bliver Troels Sletved IIH Nordics primære kontakt for samarbejdet. Lars Gudbrandsson, som er CEO i IIH Nordic, er glad for tilliden:

”Jeg er stolt over, at et firma som GreenMobility har valgt os som samarbejdspartner. De har en
fantastisk spændende løsning, som vi kan hjælpe dem med at gøre endnu mere udbredt, så de får
meget mere ud af deres data.”

Fakta
GreenMobility er et dansk børsnoteret firma med en stor flåde af elektriske delebiler og hotspots fordelt i syv store byer i fire europæiske lande. IIH Nordic er et dansk digitalt bureau specialiseret i dataanvendelse, digital strategi og cloudløsninger, og firmaet er Nordens førende Google-partner.

For flere oplysninger:
CEO Lars Gudbrandsson, IIH Nordic, mob. 2070 2919
CEO Kasper Gjedsted, GreenMobility, mob. 2141 8030

Del nyheden!

Del på Linkedin
Del via email

Relaterede nyheder