Lars Gudbrandsson ny CEO hos IIH Nordic

Efter lang tids søgen for at finde den helt rette kandidat, kan IIH Nordic nu offentliggøre den nye CEO.

Efter lang tids søgen for at finde den helt rette kandidat, kan IIH Nordic nu offentliggøre den nye CEO.

Lars Gudbrandsson ny CEO hos IIH Nordic

Founder og nuværende CEO Henrik Stenmann fra IIH Nordic, har nu fundet sin afløser. IIH Nordic er så heldige, at få glæde af Lars Gudbrandsson pr. 1/10 2022.

Lars Gudbrandsson kommer fra en stilling som CMO & EVP of Commercial & Marketing i Bonnier, og har mange års erfaring med både data og business.

Lars er på mange måder et godt match til IIH Nordic, da vi er gået all in på Google, og han ved hvordan vi arbejder med data og som Google Partner, fortæller Henrik Stenmann. Lars kommer med stor kommerciel styrke, bred digital marketingforståelse og udfordrer gerne tidens tendenser.

Lars er nemlig ikke et helt nyt ansigt, da han og IIH Nordic tidligere har lavet case sammen (https://iihnordic.dk/cases/machine-learning-gav-oeget-salg-af-abonnementer/). Udfordringen var at samle de enorme data-input, så de kunne anvendes strategisk i virksomheden. Men med IIH Nordics Machine Learning-model og datakonsolidering i Google Cloud fik Bonnier Publications koblet historisk kundedata med webdata i Google BigQuery, så det nemt kan tilgås og automatiseres på tværs af organisationen.

Lars har altså stået i spidsen for store transformationer af flytning af data, og er rigtig dygtig til forretning og tech. Lars har været med til at lave en af de største Cloud cases, og ved præcis hvad der skal til, og vil derfor hurtigt kunne skabe tryghed, da han ved hvad det kræver fra begge sider, fortsætter Henrik Stenmann.

Founder og nuværende CEO Henrik Stenmann føler bestemt, at han kommer til at overlade posten med en god mavefornemmelse: “Det føles godt og trygt, fordi Lars har ambitioner og et drive, der vil have en god effektivt på IIH Nordic og vores kunder. Lars får en solid platform med dygtige folk samt gode kunder, og han kommer bestemt til at leve op til vores tagline, fullfill your digital potential.

Da Lars allerede har kenskab til IIH Nordic, og ved hvordan kulturen er, er der heller ingen frygt for, at han fjerner de værdier, fortæller Henrik Stenmann. Det har betydet rigtig meget for Henrik, at de grundsten og værdier der er bygget op hos IIH Nordic, gives videre på en god måde. Henrik håber derfor, at Lars bibeholde nysgerringheden på alt det IIH Nordic laver.

Henrik Stenmann vil fortsætte hos IIH Nordic året ud, og vil derefter træde ind i bestyrelsen.

Del nyheden!

Del på Linkedin
Del via email

Relaterede nyheder